עבור לתוכן

אפשר המלצה למסך עד 1800 שקלים 22 אינץ' לסרטים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

תקציב עד 1800 שקלים

22 אינץ'.

למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית

תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

פורסם

תיאור מדויק לsamsung 226bw..

וגם תחסוך כמה מאות שקלים בדרך ..

פורסם

גם הסמסונג כמו כל מסכי 22" שנמכרים היום אינו טוב לסרטים בבגלל סוג הפנל שלו.

בתקציב שצויין אפשר לנסות לחפש את הפיליפס "206WCS 20 או ויוסוניק VP930

פורסם

אישית אני לא רואה למה הוא לא טוב לסרטים-חוץ מזויות הצפייה..

פורסם

הוא לא טוב לסרטים בגלל זויות הצפיה הצרות במיוחד של שחור(שהופך ללבן) בדומה למסכי S-IPS שמציגים הילה אדומה/צהובה בשחור.

הפאנל הטוב ביותר לסרטים הוא VA בין אם P/A-MVA או S-PVA.

ה IPS היחידי שטוב לסרטים זה A-TW-IPS שמספק זויות צפיה רחבות גם בשחור וזמן תגובה קצר, כרגע זמין במעט מאוד מסכים.

פורסם

מה זאת אומרת שהסמסונג ל מתאים לסרטים ?

מה אם אני יושב מול המסך הזה ורואה סרט אני לא יהנה ?

ומה בקשר למשחקים ? המסך הזה טוב בשביל משחקים כבדים?

פורסם

זה נראה לי בעייתי כמו שלשמוע מוזיקה בציוד לא מקצועי לאודיופילים, משמע מרבית האנשים קונים את המסכים האלו ונהנים מהכל...

פורסם

עד שלא רואים משהו איכותי קשה באמת לשפוט ציוד לא איכותי.

הבעיה עם מסכי TN מלבד צבעים חיוורים, ארגונומיה בסיסית - ובהירות מטורפת זה

זויות צפיה ובזויות צפיה בשחור שאפילו גרועות יותר מאשר זויות צפיה רגילות, למעשה זויות צפייה בשחור הם העקב אכילס

של כל טכנולוגית פאנל, זו הסיבה שרוב הפאנלים בטלויזיות LCD הם מסוג VA ולא IPS, גם מכיוון שדיוק צבעים

לא חושב וגם בגלל שהשחור הרבה יותר עמוק וזויות הצפיה של הגוונים השחורים טובות בהרבה(גם דליפות האור יותר נדירות ב VA).

מסכי 22" טובים למשחקים פשוט בגלל שאתה שקוע במשחק ולא שם לב לדברים אחרים בזמן המשחק.

לשאר השימושים כגון קריאת טקסט, סרטים וישיבה ממושכת מול המסך ישנם אלטרנטיבות יותר טובות בתקציב הנ"ל.

שמיעת מוזיקה בציוד של אודיופיל רחוקה מלשחק משחקים עם 2007FP או VP930, כמה שהמסכים הללו יותר איכותים

מהסאמסונג ומגיעים עם פאנל יותר טוב הם עדיין רחוקים מלהיות מסכים איכותיים באמת ומחירם בהתאם.

לראות סרטים על מסך TN זה כמו לקנות מערכת סראונד קןמפלט עם חמישה קופסאות אשל וסאב-וופר,

זה אמנם נשמע יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה אבל רחוק ממערכת סראונד נורמלית עם רמקולים אמיתיים ורסיבר

אשר רחוקים מלהיות ציוד של אודיופילים.

פורסם

יש אפשרות לפרסם פה לינק לנושא שרלוונטי מפורום בארה"ב?

פורסם

כן, בוודאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים