עבור לתוכן

מעוניין לקנות נגן PMP...

Featured Replies

פורסם

תקציב עד 2000

נפח 40-80

חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה

מה דעתכם עליו?

יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו?

אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...

פורסם

605 wifi אחד הטובים. לדעתי שווה. נגן מעולה.

הA3 אמור להגיע בקרוב. מעניין מה יהיה המחיר.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים העיקריים בין הA3 לA2?

גם הQ5 אמור להגיע אבל לפי איך שזה נראה המחיר שלו יהיה הרבה מעבר לתקציב שלי...

פורסם

לי יש ARCHOS 605 WIFI של 30 ג'יגה. סה"כ נגן מעולה, אחלה מסך, תמיכה מלאה בעברית, דק וקטן, זול יחסית, בכללי אני ממש מבסוט עליו.

החסרונות העיקריים שלו:

- איכות השמע ברמקול גרועה וגם הווליום המקסימלי די חלש

- זמן סוללה די קצר - אם אני לא טועה הם טוענים שהוא מחזיק כמעט 5 שעות וידאו, לי תכלס הוא מחזיק מקסימום 3, בעיקר כי גם אם אתה שומע ברמקול וגם אם אתה שומע באוזניות עוצמת הווליום נמוכה ואתה צריך להשתמש כמעט במלוא הווליום האפשרי כדי לשמוע כמו שצריך.

- הקטע המעצבן של ארכוס - על כל תוסף הם רוצים כסף והרבה. רוצה דפדפן כדי לנצל את אופציית ה-WIFI? שלם 30$!!! (ואם תהיית, עדיין אין אפשרות להוריד את הדפדפן באופן לא חוקי). רוצה תמיכה ב-AC3? תשלם עוד... רוצה לשדר מהנגן לטלוויזיה/להקליט טלוויזיה לנגן? קנה תחנת DVR ב-90$....

קיצר קטע ממש מעצבן, אבל בכל זאת אני שמח שקניתי אותו ולא את A2, שגם הוא מצויין ללא ספק, אבל הארכוס הוא דגם חדש בהרבה ורואים את זה עליו

פורסם
  • מחבר

AC3 לא קריטי בשבילי ואינטרנט אפשר לוותר

אבל בלי לשדר לטלויזיה זה די מעאפן

מישהו יכול לפרט יותר על הA3 והQ5?

פורסם

AC3 לא קריטי בשבילי ואינטרנט אפשר לוותר

אבל בלי לשדר לטלויזיה זה די מעאפן

מישהו יכול לפרט יותר על הA3 והQ5?

בשביל לשדר לטלויזיה אתה צריך רק כבל שאותו אתה יכול לקנות בארץ באיזה 20 שקל, רק בשביל להקליט אתה צריך את תחנת העגינה, לי יש 604 אני חייב לומר שאני מאד מרוצה וגם אם הסוללה לא הכי חזקה תמיד אפשר לקנות עוד אחת ולהחליף במידת הצורך(זה מה שאני עושה).

האמת שהדבר היחיד שבאמת מעצבן זה הקטע עם הAC3 כי המרה לוקחת שעות(לא בהגזמה).

פורסם
  • מחבר

מה לגבי A3 וQ5?

מישהו יכול לספר משהו עליהם?

פורסם

אין אותם בארץ וכנראה שיגיעו רק באמצע דצמבר

פורסם

אני אפרט על האיי3 הנגן הוא בעיקר לצפייה בסרטים אך יש לו עוד אפשרויות שאני אפרט בהמשך.

המסך הוא מסך של 16 מיליון צבעים ברזולוציה של 800 על 480 ותמיכה בהצגת תוכן של רזולוציה עד1280 על 720 שזה רזולוציה שהדיוידי הממוצע לא יכול להציג . צפייה והעברה של קובץ וידאו אינה צריכה המרה פשוט להעתיק והמכשיר יקלוט .הנגן תומך בפורמט וידאו של DivX 3.11/4/5/6, XviD, MPEG-4 SP/ASP, WMV 9/8/7, H.264 MP, M-JPEG, MPEG 1@ up to 1280x720, 30 fps.

הוא תומך בכתוביות הבאות SMI, SRT, SUB

מבחינת קבצי אודיו הוא תומך בפורמטים הבאים –

MPEG1 LAYER 1/2/3 .WMA.FLAC.OGG VORBIS. APPLE LOOSLESS .AAC.AAC+.AC3.TRUE AUDIO.MONKEY AUDIO.MUSEPACK.WAVPACK.G’726.PCM

בקיצור כל דבר שאי פעם שמעתם עליו או ששמעתם איתו ויותר .

יש לו יציאת וידאו . Component, SVIDEO וcomposite

יש לו אפשרות הקלטה מטלוויזיה ומכל מכשיר המוציא סיגנל וידאו כמו וידאו וכאלה , באיכות הבאה ברזולוציה של 720x480, 3Mbps.

יש גם אפשרות לטלוויזיה אבל זה לא בא עם הנגן אפשר לקנות

קבצי התמונות שהוא תומך בהם זה JPG, GIF, PNG, TIF, BMP, RAW

תומך גם בטאגים הבאים ID3 V1, ID3 V2.2/V2.3/V2.4, Vorbis Comment, APE Tag V2, MP4

Tag, MATROSKA Tag, WMA Tag

רדיו.אפשרות להקלטת LINE IN וWMA בפורמט FLAC

שוקל 280 גרם

לגבי הסוללה הוא יכול לנגן עד 7 שעות וידאו ו9 שעות מוזיקה

יש לו ספיקר חיצוני . אופיס או לפחות קריאה של קבצי וורד ,אקסאל וpdf .איקוולייזר מובנה עם אפשרות לשינוי ידני

מגבר פנימי של 64 מיליוואט

יש לו אפשרות עגינה כלומר את המחבר למצלמה ואפשרות להעתיק ממנה לנגן

יש נגן של 30 גיגה וגם של 60

בקוריאה ה30 גיגה עולה 349000 וון או משהו כזה וה60 עולה 419000

בהמרה זה יוצא שגירסת ה30 גיגה תעלה 1450 שקל וגרסת ה60 תעלה 1740 אבל אתם מכירים את הארץ שלנו אז זה בטח יעלה כפול

המעבד שלו זה DAVINCI ליבה כפולה

פורסם

סלחו לי שאני ככה קופץ אבל מהי ההתלהבות מהארכוס? הסוללה שלו מגוכחת ביותר, 17 שעות לשירים? זהו? אפילו הנגן הג'נרי שלי עושה יותר טוב ואני לא מדבר על סרטים, 5 שעות, זה די מוציא את הטעם מהPMP :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך אבל אני כבר 3 שנים מסתובב עם נגנים שמציגים וידאו (היה לי PMP120 ואחריו ZVM) ואף לא קרה לי שנגמרה הסוללה למרות זמני וידאו די עלובים

אני כמעט תמיד נמצא ליד מקור חשמל זמין

בקשר לA3

מה הגדול מסך שלו באינצ'ים? 4?

7 שעות וידאו ו9 שעות מוזיקה? אולי שכחת 1 לפני ה9 כי זה נשמע מוזר...

מה עם Q5?

פורסם

סלחו לי שאני ככה קופץ אבל מהי ההתלהבות מהארכוס? הסוללה שלו מגוכחת ביותר, 17 שעות לשירים? זהו? אפילו הנגן הג'נרי שלי עושה יותר טוב ואני לא מדבר על סרטים, 5 שעות, זה די מוציא את הטעם מהPMP :nixweiss:

טרחת לקרוא את זה?

http://www.dtown.co.il/gadgets_reviews/p2_articleid/129

עד שלא יצא ה A3 - אין שום מתחרה ראוי לארקוס. למה?

1. אין שום נגן בשוק עם מסך כ"כ איכותי - 800X480 פיקסלים למסך 4.2" זה משהו שלא תמצא כיום בשום נגן ורואים את ההבדל באופן ברור.

2. זהו הנגן היחיד בשוק המאפשר גלישה מ ל א ה באינטרנט - כולל תמיכה בפלאש (YOUTUBE וכו) בצורה נוחה, מעשית וידידותית.

3. אם קונים את הערכת עגינה - הנגן הופך למכשיא HTPC כמעט מושלם (הקלטה ע"י שימוש ב EPG, שידור למסך ע"י הנגן עצמו או STREAMING מהמחשב ישירות).

4. ניתן לחבר לנגן מצלמת ווידאו (או רגילה או מצלמה יעודית קטנה) ולהקליט שעות רבות.

5. תמיכה מלאה בעיברית - כולל כתוביות.

6. נפח ע נ ק יחסית לנגנים אחרים - עד 160 גיגה.

7. WIFI - גלישה בהוטספוט ן STREAMING מהמחשב לטלוויזיה או מהמחשב לנגן ללא כבלים.

זה רק ממה שעולה לי ישירות לראש. קרא את הסקירות ברשת ותראה שכמעט כולן נותנות המון מחמאות לנגן - יש לכך סיבה.

לגבי זמן הסוללה - אני לא מכיר יותר מידיי נגני ווידאו שמאפשרים כמות רבה יותר של שעות (אני הצלחתי להוציא 4 שעות ווידאו בניסוי מבוקר) - ואתה?

תראה השוואה לאייפוד טוץ' החדש ותבין:

http://reviews.cnet.com/4370-11399_7-312-101.html

בקיצור - הנגן הזה מיועד למי שמחפש נגן PMP עם המסך הכי איכותי בשוק, עם נפח איחסון ענק ועם כמות גדולה מאוד של אופשרויות אופציונאליות.

ד"א - היה לי גם את ה PSP, ככה שיש לי למה להשוות :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לQ5 יש 3 גרסאות אחד זה NAVI שזה עם GPS אחד זה רגיל ואחד זה STUDY עם מילון ובריטניקה ועוד דברים שלא הבנתי .המסך הוא 5 אינץ 800 על 480 מסך נגיעה עם WINDOES CE אז יש הרבה דברים שניתן להתקין עליו יש בו גם אינטרנט ומקלדת וירטואלית כמובן ,הוא ברובו דומה לA3 רק בלי התמיכה בHD טיפה פחות פורמטים אך עדיין עם הפורמטים הפופולרים ועוד .אינטרנט מלא כמובן .לפי המחיר הקוריאני המכשירים יעלו בין 1,866 ש"ח ל2,489 ש"ח יש גרסאות של 30 40 ו60 גיגה .אך כמובן צפוי שזה יעלה יותר בישראל ומחוץ לקוריאה. וכשחושבים על זה -זה ממש חבל שCOWON לא מוציאים הרבה נגנים שלהם מחוץ לקוריאה כי יש כל כך הרבה נגנים שהשוק המערבי לא מכיר.

פורסם

ברור שיש לארכוס אחלה מסך אבל זה באמת עלוב, הם היו יכולים לדחוף סוללה גדולה יותר

ה WIFI לניצול מלא עולה כסף

ונגיד לאיפוד (כן כן, מסך קטן יותר) יש 5 שעות (או יותר, לא זוכר כמה לקלאסיק יש) אבל באוודיו יש לו איזה 50+- שעות לעומת נגיד 19 שעות במכשיר הרבה יותר גדול, זה ממש בושה

ויש גם את ה A2 אז נכון שהמסך שלו פחות איכותי אבל עדיין, יש לו סוללה מרשימה יותר והוא הרבה יותר ישן

עריכה: עכשיו ראיתי שהמכשיר בסקירה הוא בדיחה, רק 4 גיגה? חיח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים