עבור לתוכן

מסך DELL 2407 WFP גרסה חדשה HC -למשהו יש נסיון?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות אותו אבל מפחיד אותי הקטע של הghosting אני לא מבין למה לא מוציאים עדכון?

כי כנראה זה פאק בפאנל עצמו ולא באלקטרוניקה שלהם, כך שהם לא יכולים לעשות כלום, ומי שצריך לעשות משהו זה יצרן הפאנל (נדמה לי שסאמסונג).
פורסם

אבל אחרי שמעבירים את הצבעים ל86,85,84 עיקר הבעיה נפתרת למרות שאם מתאמצים אז כן רואים אותה

לאחר קליברציה בסיסית הוא ממש מדהים. שום פיקסלים מתים.

^^

שאלה לכל מי ששיחק עם הגדרות הצבעים במסך (אני מדבר על גרסת HC), או בפרופיל ה ICM, וניסה קצת לכייל - האם זיהיתם הופעה של בעיית banding לאחר השינויים?

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת

אז ככה: (כול הנאמר פה זה מניסיון אישי שלי עם 2407wpf-hc במשך ~שבועיים)

ראיתי 2 סרטים 1080p עליו

- גלדיאטור (5 חילקים של 20GB סה"כ) 1080p אמיתי (1920*1080)

- מטריקס 1 (8GB) לא בדיוק 1080p הוא 1920*800

רואים מדהים! פשוט מדהים!

בסרט גלדיאטור יש מעט קפיצות שכנראה נובעות בשימוש לא מותאם של הקודקים (אני ראיתי עם kmplayer בלי שום קודקים אחרים מותקנים)

אבל רואים באמת מצויין - צבעים, דיוק הכול

לגבי המריחות -

אני בעיקר משחק בcompany of hereos שם אני לא רואה שום מריחה בכלל

גם שיחקתי בcall of duty4 החדש (סיימתי אותו, הוא ממש קצר...) וגם אין מריחות

2 המשחקים היו על רזולוציה של 1920*1200 עם אפשרויות הגרפיקה בערך בmedium

לגבי הbanding לא ראיתי את זה קורה גם כאשר המסך היה מוגדר כdefualt בצבעים וגם אחרי הורדה ל:

86,85,84

אחרי חיפושון קצרצר בגוגל הגעתי ל:

http://www.redflagdeals.com/forums/showthread.php?t=447728

ובתמונה שהוא היא שם רואים מאוד חלק את המעברים בלי שום קפיצות בשום צבע (אני יכול לצלם עם הפלאפון שלי את המסך, זה 2mp אם אתה מעוניין לראות)

עוד טיפת מידע:

שלקחתי את המסך עשיתי בדיקה מאוד מקיפה בשעתיים הראשונות שלו לגבי פיקסלים שרופים/תקועים ומה לא

ב~6 ימים הראשונים לא היה שום דבר, אחרי 6 ימים הופיע תת-פיקסל תקוע (החלק הכחול) עם אור מוגבר ואחרי עוד 3 ימים הופיע עוד אחד דומה

עקרונית לא רואים את זה כמעט במרחק עבודה (40 ס"מ) רק כאשר שמים רקע כחול ומחפשים אז רואים אותם

אם זה מגיע ל6 אז אני מחליף (לפי האחריות נכון?) אבל עד אז זה לא סוף העולם

אם תרצו אני מוכן לספק כול מידע שתרצו על המסך גם עם בדיקות

פורסם

תודה רבה על הפירוט!

עוד שאלות...

1. בחיבור של YES ישירות לכניסת הוידאו, הוא תמיד מורח את התמונה למסך רחב?

אין אפשרות לראות עליו טלוויזיה ב-4:3?

ומה לגבי התוכניות שיס משדרים במסך רחב? (במצב שהממיר מוגדר ל-16:9).

נוח לראות ב-PIP תוך כדי עבודה?

2. לא שמת לב ל-GHOSTING המפורסמים בגרסת ה-HC? לא רואים?

3. כרטיס 8600gt 256mb יספיק למשחקים בהרצה "סבירה"? או שחובה 512MB ?

4. איפה קנית וכמה עלה? יש תשלומים?

תודה!

פורסם

1. אני לא משתמש בחיבור נוסף חוץ מdvi במסך אבל יש למסך אפשרות ל3 אפשרויות גבי התצוגה:

א. fill

ב. aspect

ג. 1:1

במצב א. הוא ימרח את התמונה למסך מלא (האמת רואים יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה אבל עדיין...)

ב. הוא ימרח את התמונה אבל ישמור על יחס התמונה המקורי (כלומר ב4:3 במצב הזה אתה תראה פסים שחורים אנכיים בצדדים)

ג. פיקסל לפיקסל - אם אתה עובר לרזולוציה של 1280*1024 אז תראה את התמונה בריבוע באמצע במדויק עם רקע שחור מסביב

אני לא יכול לומר אם נוח או לא בpip, יש לך שם 2 מצבים - pip וpbp (picture by picture), לניסיון קצרצר עם playstation2 מחובר (רואים גרוע בaspect! הרזולוציה של הטלוויזיה בתחתונים... ולכן זה גם קטן מדי ב1:1) הpbp לא נוח

2. לא, המקום היחיד שבאמת ראיתי את ויכול להפריע (לא ממש אבל נגיד) זה בgalactic civiliaztion ששם הרקע של הכוכבים הוא מעיין אפור-חום ושינוי של זווית הצפיה במשחק גורם לשובל שחור מכול כוכב (רואים את זה בלי מאמץ כלל)

3. עד השבוע הייתי עם x800xl 256mb והכול עבד טיפטופ, מיום שבת הזה הבאתי 7600gs 256mb (הוא חלש יותר אבל הרבה יותר מתאים לי מכיוון שאני בלינוקס וati לא תומכים משהו בלינוקס) וגם המשחקים רצים בסדר גמור

4. קניתי בפנדה, הזמנתי באינטרנט ואספתי בסניף בב"ש, עלה 4080 ש"ח ולקחתי ב4 תשלומים (את המקדמה עשיתי בתור תשלום ראשון ובחנות לקחתי ב4 תשלומים שהראשון היה ב30ש"ח כדי שיצא כמו 4 תשלומים), תעשה את השיקולים שלך אבל לא הייתי קונה מסך מחו"ל, זה לא משהו שקונים כול יום והאחריות פה חשובה לפי דעתי, בגלל זה שלמתי יותר מהרגיל כדי שיהיה לי סניפים קרובים למקרה של תקלה (למרות שאחרי זמן מה מדברים עם היבואן ישירות שנמצא בת"א)

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות!

מעט חידודים לגבי התשבות:

1. אני מכיר את המצבים. השאלה אם הם תופסים גם לכניסת הקומפוזיט ו-SVIDEO.

4. לא קצת יקר 4080? ראיתי שיש ב-3700-3600 ...

מצאתי חנות שנותנת ב-12 תשלומים ואז זה הגיוני לי לקנות.

בסניף של פנדה בב"ש יש תצוגה של המסך? (אני לומד שם. או יותר נכון... שובת שם :silly: )

פורסם

1.בתפריט של pip יש 3 אפשרויות בpip source:

s-video composite component

אז כן, זה תופס לגבי זה (לפחות לפי מה שכתוב ולפי זה שראיתי את זה בחיבור של ps2)

4. כן זה יקר יותר מה"ממוצע" אבל לא הלכתי לחנות שאני לא מכיר והעדפתי חנות בפריסה ארצית שאני יודע שהיא עובדת עם היבואן, זה בערך תוספת של 400 שקל למחיר ויש לי ראש שקט יותר - שוב זה משהו שלא קונים כול יום...

אם אתה מעוניין אז אתה יכול לקפוץ היום לביקור אצלי ולראות אותו עובד ופעיל (אפילו נשים לך איזה גלדיאטור שתראה :) ), שלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים