פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אחי אל תחשוב פעמיים..המסך הטוב ביותר לשנת 2007 עם פאנל TN (זה הבאסה אבל למי אכפת במחיר כזה), תנסה להשיג את פאנל S !
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר הצעתי במרכז 1400 ולא זכיתי ולאחר מכן נשלחה אלי הודעה תוסיף 149 ואתה מקבל.........
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים האחריות של חיון מחליפים מסך מהפיקסל החמישי בלבד, ואם זה פיקסילים ברצף אז כל הקבוצה לצורך העניין נחשבת פיקסל אחד לפחות ככה זה ב 206 BW אז תבדוק את האחריות טוב
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים כן.ג אני קניתי אותו עכשיו במחיר הזה ואני מרוצה עד הגג!!מסך מדהים! למרות שהוא TN...
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים האחריות של חיון מחליפים מסך מהפיקסל החמישי בלבד, ואם זה פיקסילים ברצף אז כל הקבוצה לצורך העניין נחשבת פיקסל אחד לפחות ככה זה ב 206 BW אז תבדוק את האחריות טוב לא הגיוני בעליל! מה אם יש לי 100 פיקסלים מתים ביחד שיוצרים כתם ענקי באמצע המסך? זה נחשב כפיקסל אחד? ממש ממש לא.להיפך, יצרנים רבים מוכנים להחליף מסך אפילו על 2 פיקסלים מתים, אם הם ביחד. גם כי זה כבר יותר בולט ומפריע (פיקסל בודד לא מפריע ב-99% מהמקרים), וגם כי הסיכוי שזה יקרה הוא קטן מאוד מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.