פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים שלום לכולם,קיבלתי מבחרת אורנג' זיכוי ע"ס 299 ש"ח או אוזניית H500 שהם משווקים אצלהם,אך מכיוון שאין להם מלאי זמין נתנו לי אפשרות לקנות מאיפה שאני רוצה ולפקסס להם את החשבונית ויזכו אותי על הסכום הנ"ל.עכשיו לפי בדיקות שלי אוזניית הH500 עם כל המעלות שלה לא עוברת את תחום ה150 ש"ח לחדש אז אני מבקש את המלצותיכם לגבי אוזניית BT בסווח מחיר של עד 360 ש"ח(כאשר את ההפרש אני מוסיף לבד),אני מחפש באוזנייה איכות שמע מעולה,שתהיה יחסית קטנה,סוללה חזקה וטווח סביר (עדיפות למוטורולה אלא אם תמליצו לי באמת חברה יותר טובה)ואחריות מורחבת אם יש.ולשאלתי השנייה איזה ערכת התקנת BT לרכב מומלצת מכיוון שאולי אני ישקיע כבר איזה 500 ש"ח ועוד הזיכוי של אורנג ויקנה PARROT או ערכת BT דומה.אז המלצות לשני הסוגים יתקבלו בברכה ואם אפשרי מחירים וכתובת להשגה(באזור רמלה,רחובות וראשל"צ).תודה רבה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אני רוצה לנפץ אשליה שקיימת פהמוטורולה וג'ברה הם חבריות פחות מקצועיות באוזניות BTבגלל שכולם מכירים אותם אז אנשים חושבים שהם הכי טובים.אני ממליץ לך לרכוש אוזניות של חברת plantronics או Omizהן יותר יקרות אבל מהסיבה שהן יותר איכותיות, שלא לדבר על האחריות של פלטרוניקס - שנתיים החלפה בחדש ע"י קרטאם אתה רוצה משהו טוב וזול הייתי ממליץ לך על Omiz 2234 שלא יצע לי לנסות אותן או את הPlantronics Discovery 610 שיש לי ואני ממליץ.כמובן שאולי כדאי שתשקול את הענין להשקיע יותר, ואז תוכל לרכוש אוזניה שפועלת עם שני מכשירים במקביל (במידה ויש לך) או כל מיני פיצ'רים אחרים
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר האומיז 2234 עולה כולה 199 ש"ח בלבד ויש לי זיכוי של 299 ש"ח מאורנג' אז למה לא לנצל את כל הזיכוי ואפילו יותר באיזה 50-60 ש"חבשביל לקחת אוזנייה באמת איכותית.אז מה ההמלצות שלכם אנשים ומאיפה אפשרי לקנות אוזניה שתעלה מקס' 350 ש"ח אולי עם חריגה קטנה (לא נורא כלכך).אודה לתשובת כי אני די צריך להזדרז עם זה.תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים נו אז יש לך את הPlantronics Discovery 610או את הOmiz 2233 שהיא אחלה של אוזניההיא מסוגלת לעבוד עם שני מכשירים/מחשבים במקביל!
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים בקשר לדיבורית רכב -עשיתי מחקר לא קטן בנושא לפני שקניתי את שלי והSUPERTOOTH LIGHT 2 של BLUE ANT הייתה המובילה.היום יש לנו 3 כאלה ברכבים של המשפחה והאיכות מדהימה, הם ממש קלות להתקנה וחיי הסוללה נהדרים - כמעט חודש בין טעינות.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים ^ אכן, היא זכתה בדיבורים הטובה בעולם, והיא פשוט מדהימה, זוכרת 4 מכשירים בע"פ, נראית טוב, ניידת ועוד
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר אפשרי להפנות אותי ללינק בקשר לדיבורית המדוברת בקשר לרכב וגם לBT הרגיל של PLATRONICS או ה2233 כולל מחירים בבקשה אנשים כי אני מחפש או את זה או את זה כיוון שיש לי 300ש"ח מאורנג זיכוי אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר לנצל אותם אפילו אם זה דורש הוספת כסף כי מחר אני רוצה לנסוע כבר לקנות את הדיבורית.תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים היתה לי אוזניית בלוטוט של מוטורולה, לא התלהבתי מהאיכות שיחה שלה, ברוח\רעשי רקע אני לא שומע כלום והבן אדם שאני מדבר איתו לא שומע אותי בכלל.קניתי את ה- plantronics voyager 510אוזנייה קצת יקרה, קצת גדולת מימדים (נותנת הרגשת קלילות מכוון שרוב הכובד יושב מאחורי האוזן), בעלת מסנן רעשים מעולה ונותנת איכות שיחה מדהימה גם ברוחות חזקות.לרכב יש לי את המוטורולה T305, נחמדה מאוד, במחיר מאוד מאוד נוח, עוצמת רמקול\מיקרופון מספקים מאוד לרכב.עד כמה שאני יודע היא לא מהTOP של ה-TOP בתחום, אבל היא נותנת תמורה כספית מעולה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר הבנתי רק אני לא מוצא את האוזניות המדוברות אם אפשרי לקבל לינקים כדי שאדע על מה שאתם מדברים ואני לא רוצה שהראש יפול לי למטה אני מחפש אוזנייה קלה,שמיעה מעולה ויחסית סוללה חזקה.אם אפשרי לקבל לינקים כדי שאדע על מה מדובר אודה לכם.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים הבאתי לך מחנות שמתמקצעת בזה, יכול להיות שיש יותר זול בזאפhttp://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=494(יש גם גירסה מיוחדת של ברוסלי ><)http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=786לשתי האוזניות יש קשת אופציונליתוהדיבוריתhttp://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=250יש בשחור ולבן, הלבן מדהים
פורסם 2007 בנובמבר 2317 שנים מחבר טוב חברה קודם כל תודה רבה עם התגובות נראה על מה אני יילך אני נוטה יותר לכיוון הOMIZ אבל אבא שלי משגע אותי על הSUPPERTOOTH הזו ובלבן היא באמת מדהימה והיא יחסית גם דקה (ביחס לMOVON MK20).המון תודה בכל זאת ואם למישהו יש עוד קישורים/דעות/חוות דעת על הOMIZ והדיבורית השנייה לרכב אודה לשמוע חוות דעת.שבת שלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.