עבור לתוכן

אוזניית BT מומלצת לקנייה באזור המרכז או דיבורית BT לרכב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי מבחרת אורנג' זיכוי ע"ס 299 ש"ח או אוזניית H500 שהם משווקים אצלהם,אך מכיוון שאין להם מלאי זמין נתנו לי אפשרות לקנות מאיפה שאני רוצה ולפקסס להם את החשבונית ויזכו אותי על הסכום הנ"ל.

עכשיו לפי בדיקות שלי אוזניית הH500 עם כל המעלות שלה לא עוברת את תחום ה150 ש"ח לחדש אז אני מבקש את המלצותיכם לגבי אוזניית BT בסווח מחיר של עד 360 ש"ח(כאשר את ההפרש אני מוסיף לבד),אני מחפש באוזנייה איכות שמע מעולה,שתהיה יחסית קטנה,סוללה חזקה וטווח סביר (עדיפות למוטורולה אלא אם תמליצו לי באמת חברה יותר טובה)ואחריות מורחבת אם יש.

ולשאלתי השנייה איזה ערכת התקנת BT לרכב מומלצת מכיוון שאולי אני ישקיע כבר איזה 500 ש"ח ועוד הזיכוי של אורנג ויקנה PARROT או ערכת BT דומה.

אז המלצות לשני הסוגים יתקבלו בברכה ואם אפשרי מחירים וכתובת להשגה(באזור רמלה,רחובות וראשל"צ).

תודה רבה.

פורסם

אני רוצה לנפץ אשליה שקיימת פה

מוטורולה וג'ברה הם חבריות פחות מקצועיות באוזניות BT

בגלל שכולם מכירים אותם אז אנשים חושבים שהם הכי טובים.

אני ממליץ לך לרכוש אוזניות של חברת plantronics או Omiz

הן יותר יקרות אבל מהסיבה שהן יותר איכותיות, שלא לדבר על האחריות של פלטרוניקס - שנתיים החלפה בחדש ע"י קרט

אם אתה רוצה משהו טוב וזול הייתי ממליץ לך על Omiz 2234 שלא יצע לי לנסות אותן או את הPlantronics Discovery 610 שיש לי ואני ממליץ.

כמובן שאולי כדאי שתשקול את הענין להשקיע יותר, ואז תוכל לרכוש אוזניה שפועלת עם שני מכשירים במקביל (במידה ויש לך) או כל מיני פיצ'רים אחרים

פורסם
  • מחבר

האומיז 2234 עולה כולה 199 ש"ח בלבד ויש לי זיכוי של 299 ש"ח מאורנג' אז למה לא לנצל את כל הזיכוי ואפילו יותר באיזה 50-60 ש"ח

בשביל לקחת אוזנייה באמת איכותית.אז מה ההמלצות שלכם אנשים ומאיפה אפשרי לקנות אוזניה שתעלה מקס' 350 ש"ח אולי עם חריגה קטנה (לא נורא כלכך).

אודה לתשובת כי אני די צריך להזדרז עם זה.תודה.

פורסם

נו אז יש לך את הPlantronics Discovery 610

או את הOmiz 2233 שהיא אחלה של אוזניה

היא מסוגלת לעבוד עם שני מכשירים/מחשבים במקביל!

פורסם

בקשר לדיבורית רכב -

עשיתי מחקר לא קטן בנושא לפני שקניתי את שלי והSUPERTOOTH LIGHT 2 של BLUE ANT הייתה המובילה.

היום יש לנו 3 כאלה ברכבים של המשפחה והאיכות מדהימה, הם ממש קלות להתקנה וחיי הסוללה נהדרים - כמעט חודש בין טעינות.

פורסם

^ אכן, היא זכתה בדיבורים הטובה בעולם, והיא פשוט מדהימה, זוכרת 4 מכשירים בע"פ, נראית טוב, ניידת ועוד

פורסם
  • מחבר

אפשרי להפנות אותי ללינק בקשר לדיבורית המדוברת בקשר לרכב וגם לBT הרגיל של PLATRONICS או ה2233 כולל מחירים בבקשה אנשים כי אני מחפש או את זה או את זה כיוון שיש לי 300ש"ח מאורנג זיכוי אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר לנצל אותם אפילו אם זה דורש הוספת כסף כי מחר אני רוצה לנסוע כבר לקנות את הדיבורית.תודה.

פורסם

היתה לי אוזניית בלוטוט של מוטורולה, לא התלהבתי מהאיכות שיחה שלה, ברוח\רעשי רקע אני לא שומע כלום והבן אדם שאני מדבר איתו לא שומע אותי בכלל.

קניתי את ה- plantronics voyager 510

אוזנייה קצת יקרה, קצת גדולת מימדים (נותנת הרגשת קלילות מכוון שרוב הכובד יושב מאחורי האוזן), בעלת מסנן רעשים מעולה ונותנת איכות שיחה מדהימה גם ברוחות חזקות.

לרכב יש לי את המוטורולה T305, נחמדה מאוד, במחיר מאוד מאוד נוח, עוצמת רמקול\מיקרופון מספקים מאוד לרכב.

עד כמה שאני יודע היא לא מהTOP של ה-TOP בתחום, אבל היא נותנת תמורה כספית מעולה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי רק אני לא מוצא את האוזניות המדוברות אם אפשרי לקבל לינקים כדי שאדע על מה שאתם מדברים ואני לא רוצה שהראש יפול לי למטה אני מחפש אוזנייה קלה,שמיעה מעולה ויחסית סוללה חזקה.

אם אפשרי לקבל לינקים כדי שאדע על מה מדובר אודה לכם.

פורסם

הבאתי לך מחנות שמתמקצעת בזה, יכול להיות שיש יותר זול בזאפ

http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=494

(יש גם גירסה מיוחדת של ברוסלי ><)

http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=786

לשתי האוזניות יש קשת אופציונלית

והדיבורית

http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=250

יש בשחור ולבן, הלבן מדהים

פורסם

יש אוזניית BT נורמלית בפחות מ-300 ש"ח?

פורסם

Omiz 2234

299 :)

פורסם

Omiz 2234

299 :)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב חברה קודם כל תודה רבה עם התגובות נראה על מה אני יילך אני נוטה יותר לכיוון הOMIZ אבל אבא שלי משגע אותי על הSUPPERTOOTH הזו ובלבן היא באמת מדהימה והיא יחסית גם דקה (ביחס לMOVON MK20).

המון תודה בכל זאת ואם למישהו יש עוד קישורים/דעות/חוות דעת על הOMIZ והדיבורית השנייה לרכב אודה לשמוע חוות דעת.שבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים