פורסם 2003 במרץ 2622 שנים אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר זה יעני תמונות שמשתלבות עם התמונה כאילו חלק מהתמונה רק זה כאילו איכות תמונה פחות טובהכמו בטלויזיות ישנותעכשיו יש סרטים שזה קורה וכאלה שזה לא קורה לא יודע למהולא זאת לא ההקלטה של הסרט כי זה לא היה לפניואני צריך לציין שלחבר שלי קרה בדיוק אותו הדבר אחרי שהוא גם חיבר את המחשב לטלויזיה
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים באיזה פורמט אתה רואה את הסרטים - MPEG?DIVX? או ישר מ DVD?התקלות קוראת רק בסרטים שאתה רואה?ניסיתה לשחק משחקים בTV שלך לא דרך מסך המחשב?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר לא הבנתם אותיאני מדבר אחרי שחיברתי לטלויזיה ואז ניתקתי וחזרתי למחשב עם המסך של המחשבאז התחילו הבעיות...
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים וודא כי הטלויזיה (מסך המחשב) מחוברת למחשב בצורה תקנית משני הקצוות של הכבל.orאולי דפקת את אחד הפינים כשניתקת?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר זה לא זה כי כשאני מסתכל רגיל על המחשב הכל בסדר גמור וגם בחלק מהסרטים אבל יש סרטים שהאיכות בהם ירדה והיא לא כמו פעם ואין לי וירוסים או משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.