עבור לתוכן

נפל לי הפלאפון לשירותים ...

Featured Replies

פורסם

כן כן...

אני הייתי בדיוק באמצע הוצאת נוזלים מהגוף והמכשיר החליט שגם לו בא לנשום קצת אויר ( או מים ) .

בקיצור...

המכשיר עכשיו מתייבש אבל מה אני יכול לעשות שאולי יגרום למכשיר הזה לשרוד !??

בבקשה...אני צריך עצות טובות !

פורסם

ואיך הוצאת אותו אח"כ? :errrr:

שים אותו בשמש..

פורסם

מה שנקרא - מזל חרא :silly:

פורסם

רוב הסיכויים שהמכשיר מת לגמרי,אם היה לו ביטוח אז יש מצב לקבל חדש,אבל צריך שמש למצב

פורסם
  • מחבר

יותר נכון מזל פיפי....

אז אתם אומרים שהמכשיר אבוד ? :-[

פורסם

לא אבדה תקוותך! גם לי היה פלאפון שנפל לשרותים והוא שרד ! משהו כמו 5 שניות היה בפנים... החלק הכי טוב שזה היה הרבה יותר חסכוני כי אף אחד כבר לא ביקש ממני שיחות אחרי שהוא שמע על זה... חתיכת סטרט-אפ הייתי אומר

מצד שני זה היה נוקיה לבנה... הדבר הזה יכול לשרוד גם שואה גרעינית :smile1:

תקפיד ליבש אותו לגמרי עם פאן במשך יומיים עד שהוא יתייבש לגמרי... וכדאי מאוד היה שתכבה אותו כמה שיותר מהר אחרי שזה קרה

פורסם
  • מחבר

will do !

פורסם

תתלה אותו הפוך באוויר

לי זה עזר

פורסם

תעוף למעבדת שירות כמה שיותר מהר שייפתחו לך אותו ויבצעו ניקוי מגעים למניעת קורוזיה, הנוקיה 6680 שלי עבר את אותה הטראומה בדיוק והיום שנה וחצי אחרי הוא עוד פועל כמו חדש.

Off you go!

פורסם
  • מחבר

אחרי שעות של יבוש באמצעות פאן !

הפלאפון קם לתחיה !! ה- 770 שלי חזק ממה שציפיתי !!

אני לא מאמין אילו אין תופעות לוואי , במייוחד אחרי כל המים שנזלו ממנו !

פורסם

אחרי שעות של יבוש באמצעות פאן !

הפלאפון קם לתחיה !! ה- 770 שלי חזק ממה שציפיתי !!

אני לא מאמין אילו אין תופעות לוואי , במייוחד אחרי כל המים שנזלו ממנו !

המים בפנים עוד לא התייבשו והקורוזיה עוד לא נוצרה, חכה, זה יכול להכות עוד חודש וגם עוד שנה.

מציע שתיקח אותו לניקוי מגעים על כל פנים.

פורסם

יש עוד שיטה מאוד יעילה.

לוקחים קופסת פלסטיק כזאת שיש לה מכסה שנסגר הרמטית. ממלאים באורז עד חצייה, סמים את הפלאפון ממלאים שוב באורז. וסוגרים את המיכסה למשך 24 שעות. פותחים מוציאים את הפלאפון והוא יעבוד כמו חדש.

פורסם

זה מה שנקרא טיפול מונע אבל סמוך עליי... שנתיים הטלפון עבד לי אחרי מגע עם נוזל ובערך בשנתיים וחודש הפסיקה הקליטה הרציפה הייתי צריך לנקות כל פעם את המגעים של האנטנה והטלפון התחיל לגסוס לאט לאט

פורסם

צריך להקפיד שהטלפון יהיה יבש לגמרי( גם מאדי מים / #@& )כי קורוזיה מתפתחת גם מלחות - זה שהוא עובד כעת זה לא אומר שלא יהיו בעיות בעתיד - אתה צריך לפרק אותו וליבש היטב ( לא בעזרת חום ישיר - יכול להזיק ) .

פורסם
  • מחבר

בעעעע

אני מפחד לפתוח אותו לחתיכו בגלל שמשום מה תמיד שאני מפרק משהו הוא לא חוזר למה שהוא היה קודם...

הקטע עם האורז יעבוד ? אני אנסה את זה אם כן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים