פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך:המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאתלא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"חאבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות:CPU-ZWCPUIDEVERESTRivaTunerATIToolככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה..וחוץ מזה על פי מה שהבנתי מעבדי אינטל במהירות גבוהה הם על 80 מעלות? שלי 45 מעלות D:אז מי שיכול לעזור לי להבין איפה אני יכול לשנות את היחס בBIOS תודה רבה (מצאתי איפה לשנות FSB) וחוץ מזה הנה קצת פרטים על המחשב שלי:מעבד:Name: Intel Pentium 4CodeName: NorthwoodFamily: FCore Speed (מהירות שעון): 2418Multiplier (מכפלה): 18FSB: 134.4MHzBus Speed (תדר הבאס): 537.5MHzזיכרון:Type: DDRSize: 512 MBFrequency: 134.4MHzFSB:DRAM (יחס): 134.4/134.4=1:1 (היחס אחרי צימצום..)ותודה שוב פעם לעוזרים..
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים במחשבים ישנים לא תמיד ה-BIOS מאפשר שינוי מכפלה.לא ציינת איזה לוח יש לך. אחרי הכל, הוא זה שמתזמר את האוברקלוק וקובע את היכולות (תאורטית... להגדיר באס מהיר פי 2 מהסטנדרט זה נחמד נורא. מעשי זה לא).אגב, QX9770 לבדו יעלה יותר מ-6000 ש"ח. תוסיף סביבו מערכת שיכולה לנצל אותו ואתה בחריגה קטנטונת מהתקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.