פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים לא שמת את האפשרות שלי.. למחשב שלי יש 17 ליבות..סתם [= חחאני עם E4400 על 2.8GHZ..
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים 2 ליבות של AMD .. אה בעצם ליבה אחת .. למה השנייה לא עובדת [ מזכיר לכם את ה- 4 ליבות של AMD ?? אה סליחה @!! אחת לא עובדת .. אז 3 ליבות של AMD ]
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים יש לי אחד עם HT ;) זה נחשב כ2? אפשר לומר שיש לך שני חצאי ליבות. לי יש את'לון 2500+XP ובתור הבחור עם המעבד החלש בדיון, רק רציתי לומר: "סעעעמק.. יש לי מעבד קקי." זהו. אמרתי את זה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים 2 של אינטל PDלמה לא הוספת 4 ליבות של AMD?its peanut butter phenom time!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים לא הבנתי...ש AMD החליטה לשווק מעבדים עם שלוש ליבות (מעבדי ה4 ליבות. אם בתהליך היצור אחת מהם נהרסה)
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים HT זה בעיקרון ליבה אחת (איזה באסה לכם) שמדמה פעולה של 2 ליבות. אני אישית לא הבנתי במה זה עוזר אבל זה בטוח עוזר במשהו ועוד יותר בטוח שיש אנשים שמבינים בזה הרבה יותר ממני ויכולים להסביר לכם.. ושאלה לכל אותם אנשים- אם כבר אפשר, למה לא לדמות ריבוי ליבות גם על כל אחת מהליבות במרובי ליבות?יעני מעבד QUAD ידמה 2 ליבות על כל אחת שקיימת- קיבלת 8 ליבות.. 4 מדומות ו4 קיימות.מה רע? [=
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים HT אמור לחזור עם נחלם... מעבדים עם 8 ליבות פיזיות יראו כ 16 ליבות עיבוד... HT הסבר של אינטל: http://www.intel.com//design/chipsets/performance_balanced_PC.html זה מגיע אחרי דקה או שתיים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.