עבור לתוכן

צריך המלצה למכשיר פקס עד 600 שקלים, לא מוצא פורום מתאים

Featured Replies

פורסם

התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש.

חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ.

אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש?

חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

פורסם

מעדיף משולב?

פורסם
  • מחבר

מעדיף משולב?

אני צריך נטו פקס, כבר יש מדפסת וסורק בבית.

מצאתי את ההודעה הזאת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303480.0

אבל הבחור שם מבקש משולב, אז לא מסתדר לי ההמלצות.

***בנוגע לעות בפורום, אני כבר בטוח שאחד המנהלים יעביר לציוד הקפי במקום שאני אפתח שם הודעה חדשה ואעשה בלאגן :)

תודה.

פורסם

בתור אחד עם ניסיון רב שנים

פקסים ב600-1000 שקל בעיקר לא שווים כלום (אני אומר לך את זה מניסיון)

אבל אצלי המצב הוא שאני שולח יחסית הרבה פקסים הרבה יותר מפעם פעמיים בחודש ופקסים זולים היו מחזיקים אצלי בין חצי שנה לשנה

אז בסוף קניתי פנסוניק מקצועי ב4000 שקל הוא פקס מצויין לייזר (למרות שלייזר איטי במיוחד) והכי חשוב לא מתקלקל ולא מקרטע ולא משתגע ולא צריך להחליף דיו כל יומיים ודפים לא נתקעים

לכן אם יש לך טיפה מעל 1-2 פקסין בחודש ואתה רוצה למשרד אז קנה פקס משרדי אם לא, אז כל מה שתמצא כנראה יספיק לך

פורסם

..

פורסם

אם אתה רוצה פקס בלבד ושיהיה משהו איכותי יש לך את ה הסמסונג 365 שהוא פקס הזרקת דיו ואם לא משתמשים הרבה הדיו יכול להתייבש.

במצב של מעט מאד פקסים אפשר לקחת את הדגם הנצחי של פנסוניק 332 עם גליל שלא מתייבש או את ה 5610 של HP שהוא מכשיר משולב אבל זול יותר בדרכ מלקנות פקס לבד.

פורסם

בטח שלא מצאת פורום מתאים, אנחנו קהילת חומרת מחשב, לא אלקטרוניקה לבית. ממתי מכשיר פקס שהוא לא חלק ממדפסת קשור למחשבים?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים