עבור לתוכן

Iaudio D2 vs I7

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו.

היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד).

היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים.

עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם:

1. איכות סאונד.

2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו').

3. תמיכה בעברית?

4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו).

זהו בינתיים.

אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות.

תודה למייעצים, עודד.

פורסם

איכות הסאונד ב7 מעט יותר טובה.

חלוקת השירים עובדת אותו דבר בשתי הנגנים. צריך להתרגל לשימוש בשניהם כי הD2 זה מסך מגע ול7 יש מקשי מגע רגישים.

שניהם תוכים בעברית.

הD2 בגרסת ה8 ג'יגה (אולי גם ב4, לא בטוח) מגיע עם מטען לחשמל. לD2 יש בארץ יותר אביזירים - מגן מסך, נרתיקים, כבל יציאיה לטלויזיה, מתאם line-in.

פורסם

ה-I7 הוא נגן מצוין אבל די בסיסי, כלומר אין לו יותר מדי פונקציות ושימושים מעבר לשמיעת מוזיקה, אז גם לא צריך מגן מסך / נרתיק ( אין לו מסך גדול שצריך לשמור עליו בקפידות ).

אני רק חושב שאתה צריך לחשוב טוב אם אתה צריך את המסך הזה, הוא יחסית גדול לנגן מוסיקה, אבל לא כזה גדול בשביל לראות סרטים או סדרות ( אלא אם כן הן אנימציות ) וכאלה... אבל זה שימושי לראות תמונות וסרטונים או לקרוא קבצי טקסט.

אם אתה לא הכי צריך את זה, אז אתה סתם תשלם עוד כסף, תקבל נגן גדול יותר ותצטרך לשמור בקפידות יתרה על המסך.

לדעתי כדאי לך לקחת את ה-I7, בנוסף יש לך את האפשרות לקנות אותו בנפח, יחסית גדול לנגן פלאש, של 16GB.

בקשר לסוללה, ההבדל הוא של 8 שעות במוסיקה, אבל גם 52 שעות ( של ה-D2 ) זה יותר ממספיק.

אולם, אם אני לא טועה, את הנגן מטעינים במחשב, ואם בצבא תרצה לראות סרטים וכאלה, הסוללה תגמר מהר מאוד, ואז אני לא יודע איפה תמצא מחשב שתוכל להטעין בו את הנגן. מה שכן אני מניח שתוכל לקנות בנפרד מטען לחשמל רגיל, אבל זה יעלה עוד כסף... לאומת זאת, 60/52 שעות של מוסיקה יכולים להחזיק אותך שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים