פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה?ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינתאבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופקאני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלוםממה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר אל תגיד לי דריברים סבבההתקנתי את הדריבר זה הראה לי במנהל התקנים שהוא מותקן וגם ראיתי בחיבורי רשת את wireless על פעילאמרו לי שיש מצב שUSB קלט אות אחר מהשכנים אולי או משהו בסגנוןאבל אני לא רואה שהוא מצא כלוםיש למישהו פתרון?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים התכוונתי האם הדרייבר הוא הכי מעודכן והכל סבבה איתו...סליחה אם פורשתי לא נכון חחחח.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר כן אחי הדריביר הוא מהדיסק ולא נראה לי שצריכה להיות סיבה שהוא לא טוב
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים טוב הדבר היחיד שעכשיו עולה לי בראש לפני שינה זה זה:תבדוק אם התוכנה של הכרטיס לא "משתלטת" על הגדרות הוינדוס, ובדרך זו לא מאפשרת עבודה תקינה.נגיד כרטיס USB אלחוטי של חברת TPLINK (ז"א התוכנה שבאה איתו), מבקשת שיגדירו הכל דרכה ואם אתה מנסה דרך מערכת ההפעלה זה חוסם.מקווה שעזרתי ... לילה טוב.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר וואלה צודק באמת יש לי את החברה הזאתאני עובד אליה כרגע נראה לי שיהיה בסדר תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.