עבור לתוכן

האם כרטיסי המסך העכשווים [הטובים] לא יהיו שווים שנה הבאה?

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו]

למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון.

שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז.

זה נכון?

הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים

השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS)

:hi: תודה לעוזרים

פורסם

לא הבנתי כ"כ מה רצית

אתה רוצה לקנות את המחשב מחבר שלך ב2600 שקל?

או שאתה רוצה מחשב חדש ב2600 שקל?

או אתה שואל כמה כדי למכור את המחשב עם ה1950 והDDR והמעבד 4200*2?

וכדי שלא ינעלו לך את הת'ראד אז תעשה כותרת עינינית עם מחיר והכל.

אריאל

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב במחיר שהוא לא גבוה, והאם השמועות נכונות שכרטיסי מסך כמו רדון X1950 PRO לא יהיו טובים שנה הבאה עקב הוצאה של כרטיסי מסך ומשחקים מחודשים וטובים יותר.

תודה על העזרה - אני חדש פה [ תודה שלא התעצבנת :lol: ]

פורסם

תראה ה 1950 בן שנה וקצת אם אני לא טועה, בעוד שנתיים הוא לא יהיה רלוונטי למשחקים כבדים ורזולוציות כבדות, אולי משחקים קלילים, אבל משחקים שיחשבו כבדים כמו קרייסיס של היום אם תוכל, זה יהיה על מאוד נמוך.

אבל משחק קל כמו ה NFS:PS עולה על המחשב שלי[Prescott 3.2 X800GTO] ב 1024X768 על הגדרות יפות מאוד[AAX4, הכל HI]

פורסם
  • מחבר

תראה ה 1950 בן שנה וקצת אם אני לא טועה, בעוד שנתיים הוא לא יהיה רלוונטי למשחקים כבדים ורזולוציות כבדות, אולי משחקים קלילים, אבל משחקים שיחשבו כבדים כמו קרייסיס של היום אם תוכל, זה יהיה על מאוד נמוך.

אבל משחק קל כמו ה NFS:PS עולה על המחשב שלי[Prescott 3.2 X800GTO] ב 1024X768 על הגדרות יפות מאוד[AAX4, הכל HI]

אז לפי מה שהבנתי, לעכשיו הוא יהיה טוב אבל לעוד שנתיים ולא פחות (אני בכוונה אומר לא פחות כדי שתגיד אם ההשערה נכונה)

הוא כבר יהיה OLD SCHOOL...?

מה אתה מציע? לקנות? או לחפש מפרט אחר?

סליחה על השיגעון - אני פשוט לא מבין כ"כ במחשבים

פורסם

ה7600GT שלי בן קצת פחות מ13 חודשים.

וכדי להפעיל קריסס על HIGH אני צריך להגדיר רזולוציה של 600X800 ובלי AA.

הייתי אומר שאתה צריך לקנות מחשב אחרי שיוצא דור חדש של כרטיסי מסך מסך אחרי שCRYTEK הוציאו משחק.

כלומר יצא FARCRY,אתה מחכה לדור הבא של הכרטיסי מסך ורק אז קונה.

יצא CRYSIS אתה מחכה לDX11 ואז קונה.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר איתי ג'יבריש בן אדם...

מה אתה אומר אז? לחכות לדור הבא של כרטיסי המסך ורק אז לקנות?

פורסם

כן כי כרגע אנחנו נמתאים בסוף של הדור הראשון של כרטיסי מסך של DX10

עוד מעט יצא הדור הבא של כרטיסי מסך לDX10 ואז תקנה.

וקח בחשבון,אם אתה לא מליונר,אין לך סיכוי לעמוד בקצב הזה,קנה את מה שחזק היום ותהנה מזה.

אבל נכון להיום אני כבר הייתי מחכה עוד טיפה לדור 2 של כרטיסי DX10.

פורסם
  • מחבר

מיליונר? הצחקת אותי.. אבא שלי לא זורק אפילו קרטוני חלב של שנת 1822. בקיצור - שווה לי לקנות את הרדון 1950 PRO

וזה יחזיק לי או לקנות אחד יותר טוב

פורסם

קנה אחד יותר טוב

רצוי גם כזה שיתמוך בDIRECTX10

פורסם
  • מחבר

טוב נראה...

תודה רבה לך בן אדם עזרת לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

תשאל את המוכר אם הוא מוכן למכור את המחשב בלי כרטיס מסך, ושיגיעו הכרטיסים החדשים יהיה לך הרבה יותר כסף לקנות אחד איכותי.

נ.ב אתה לא צריך להצטער כל הודעה שניה שלך, אנשים כאן לא רוצחים D:

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה רוצה שאני אשחק NFS PS או CRYSIS ? :\

עריכה:

זאת הסיבה שאני קונה מחשב... אני מת לשחק את המשחקים החדשים :|

פורסם

בבקשה.

תשאל את המוכר אם הוא מוכן למכור את המחשב בלי כרטיס מסך, ושיגיעו הכרטיסים החדשים יהיה לך הרבה יותר כסף לקנות אחד איכותי.

נ.ב אתה לא צריך להצטער כל הודעה שניה שלך, אנשים כאן לא רוצחים D:

מאיפה לך שלא? ;D ;D

[אני למשל מוכן להודות ברצח מספר נמלים,ג'וקים וכאלה]

פורסם

:-\

לא יודע מה להגיד לך, אולי תחכה קצת, סה''כ יהיה לך יותר כסף לקנות אחד חזק של DX10.

או שפשוט תמכור את ה1950PRO קצת לפני יציאת ה כרטיסים החדשים[אל תמכור בזמן שיא ה"הייפ" שיעשו לה[ככה תוכל למכור את הכרטיס ביותר כסף]

בבקשה.

מאיפה לך שלא? ;D ;D

[אני למשל מוכן להודות ברצח מספר נמלים,ג'וקים וכאלה]

חח ג'ניה, לא יודע מה לענות לך הכנסת אותי לתסבוכת, חחחח

:kopfpatsch::lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים