עבור לתוכן

הגלגלת בMX1000 כבר לא עובדת כמו שעבדה פעם . למישהו יש מושג איך לסדר ?

Featured Replies

פורסם

^

הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס .

אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח .

אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה .

תודה מראש .

פורסם

לשלוח ליבואן שיתקן.

פורסם
  • מחבר

א.תודה על התשובה.

ב.זה קשור לאחריות?

ג.האם אתה מכיר שניסה (או שניסית בעצמך)

לעשות את מה שכתבת?

ד.לדעתך כמה זמן לוקח לו לתקן?

תודה.

פורסם

עשיתי משהו דומה מאוד..

היה (ועדיין יש לצערי) עכבר של מיקרוסופט שבזמנו עלה לי סכום נחמד של כ-300 ש"ח והגיע עם אחריות לשנתיים..

אחד הכפתורים (השמאלי אני חושב) החליט שכדי לבחור במשהו או להקליק על משהו אני צריך ללחוץ עליו יותר מפעם אחת וגם יותר מפעמיים..העניין כבר ממש עיצבן ואי אפשר היה לעבוד ככה,הלכתי לחנות (באג במקרה הזה,שסה"כ לא מתאפיישנת בשירות איכותי במיוחד..ככה שיכול להיות שחנויות איכותייות יותר יתנו שירות אפילו טוב יותר) אמרו שיבדקו,בדקו,שלחו ליבואן או למפיץ או לא יודע למי והעכבר חזר תקין...אמרו לי זה לכלוך מתחת ללחצן,אבל נגיד...

בכל אופן הבעיה חזרה ובנתיים נגמרה האחריות,חרא של עכבר,ואני לא מתכוון לקנות יותר בחיים עכברי MS אבל זה לדיון אחר :D

פורסם

אם נגמרה לך האחריות, אתה יכול לפתוח ולנסות לתקן בעצמך. אין לך יותר מדי מה לדפוק שם, ובדרך כלל זה קורה כי הגלגלת יוצאת מהתושבת שלה.

פורסם

מן הסתם מה שאמרתי מתאים רק אם יש אחריות..ככה שמה שאתה הצעת מתאים רק אם אין..ולא היתי עושה זאת בשום פנים ואופן אם נשארה אחריות.

ובכל אופן היתי טורח לברר שוב אם יכולים לעשות לי את זה בחינם,בהרבה מקרים חנויות עם שירות טוב,כשמדובר בעכבר יקר יחסית יתקנו דבר קטן כמו זה גם אם נגמרה האחריות...

בכל אופן,כמה זמן לוקח לתקן? אני מניח שכלום..הזמן העיקרי זה הזמן שלוקח לחנות לשלוח ליבואן או למעבדת תיקונים שלו ועד שהוא שולח לזו חזרה..

אם אתה מאזור המרכז אולי אתה תוכל כבר ישירות לעשות את המשלוחים הללו ולחסוך זמן רב

פורסם
  • מחבר

עלי להודות לשניכם על העזרה.

תודה לכם.

אלך לחנות ואראה מה עושים.

יש עדיין אחריות. במסגרת ה-3 שנים (2 מ-3).

פורסם

אחי עוד משהו אם שלחת אותו לתיקון ויש לך אחריות אז הם צריכים להביא לך עכבר חדש הם בדרך כלל לא מתקנים אני קניתי G7 וזה גם עשה לי אותה בעיה כול ה לחצנים מסביב היו נלחצים שלחתי אותו לתיקון והם מביאים לי אחד חדש אבל בגלל שאין במלאי אז אמרו לי אם אני רוצה עכבר אחר ויש לי עכשיו G5

פורסם

גם לי יש את הMX1000 כבר יותר משנה ויש את אותה הבעיה שהלחצן האמצעי לא פועל תמיד, וצריך ללחוץ ממש בצורה מסויימת כדי שיפעל, לפעמים זה פתאום מסתדר לגמרי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים