עבור לתוכן

פיקסל תקוע ב 2007wfp

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את המסך. בחנות בדקתי אותו לעומק, אבל כשהגעתי הביתה מצאתי פיקסל תקוע ירוק שאפשר להבחין בו רק על רקע שחור.

ניסיתי כל מיני טכניקות שיחרור שנכון לעכשיו לא עזרו.

השאלה האם כדאי לי להתעקש עם החנות על החלפה, או להסתפק בזה כי לפי דיווח של אנשים אחרים יכול היה להיות גרוע יותר.

תודה

פורסם

כדאי מאוד להתעקש עם החנות על החלפה,ולא רק זה עוד בחנות תבדוק את המסך החדש.

פורסם

אני התעקשתי מספר פעמים על פיקסל ומסך תקול וכעת יש לי בומבה של מסך. השאלה מה סוכם (הכי טוב בכתב יד וחותמת מוכר) בינך לבין החנות. על כול מקרה, אתה מחפש שלמות כמוני?! לך על החלפה בחדש ותקין. אתה יכול להתעלם אז גם זה בסדר. אני מחפש שלמות ולא מוותר בקלות ולא בדרגות קושי של יאוש. בהצלחה.

פורסם

אתה מחפש שלמות כמוני?אני קונה מסך בלי פיקסלים,זהו נקודה

פורסם

אני מבין שאין לך משהו בכתב יד מהחנות, על החלפה של פיקסל אחד שרוף בתחום של שבוע מיום שהמסך ביד שלך. לכן, נסה קודם לכול "ברכות הורגת" ואח"כ תעלה בתסמינים. בהצלחה.

פורסם

אתה מחפש שלמות כמוני?אני קונה מסך בלי פיקסלים,זהו נקודה

בגלל אנשים כמוך הטכנולוגיה תתעכב ובאמת אנשים לא ירצו לקנות מסך עם פיקסלים

פורסם

התסמינים שלי שאתה ילד כפות,אני יכול בכל חנות בארץ יכול להחליף מסך אחרי חודשיים,אוליי יותר?

פורסם

וואהווו. כולי חיל ;) ורעדה. הטכנולוגיה תתעכב?! העיקר שהכסף שלי יילך לצדקה ואני אלך לחיים ארוכים טובים מאושרים עם מסך - מ ו ש ל ם!!! הטכנולוגיה זה קוו מקביל שכן נפגש עם הכסף של הלקוח. והלקוח לא פראייר, בכול אופן אני עובד קשה מאוד על "הטכנולוגיה :lol: הכספית" שלי.[br]פורסם בתאריך: 19.11.2007 בשעה 22:37:54

פרז יקירי. חודשיים או יותר החלפה של פיקסל אחד שרוף... :nixweiss: בכול חנות בארץ? ובחו"ל לא?! בגדה המערבית ובעזה גם?! עוד משהו שרוף אצלך בצבע אפור. תא במוח :lol: אולי.
פורסם

בגלל אנשים כמוך הטכנולוגיה תתעכב ובאמת אנשים לא ירצו לקנות מסך עם פיקסלים?

אני יש לי אותו מסך עם פיקסל שרוף ,אבל אוהב אותו מאוד,אני לא יודע מה הטכנולוגיה עושה לאחרים?

פורסם

בגלל אנשים כמוך הטכנולוגיה תתעכב ובאמת אנשים לא ירצו לקנות מסך עם פיקסלים?

אני יש לי אותו מסך עם פיקסל סרוף ,אבל אוהב אותו מאוד,אני לא יודע מה הטכנולוגיה עושה לאחרים?

אאא ההודעה ההיא נשמעה כאילו יש לך מסך CRT אז חשבתי שאתה אומר בלי פיקסלים יעני CRT לא הבנתי אותך נכון

פורסם

SHELA=מה גם אתה רוצה כפה?חח

אל תפנה עליי ביקירי

פורסם

למה הדיון הזה עדיין פתוח בדיוק?

פורסם

פרז, יש לך אזהרה ראשונה על ספאם. קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים