עבור לתוכן

מתלבט בין כמה מסכים, תקציב 1400-+ לגיימר וסרטים 19&q

Featured Replies

פורסם

שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה.

העיקר זה שאני צריך מסך חדש :hat: עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו

לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי

והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע)

והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה...

קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה.

עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת..

עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה בפורום אמרו שהוא לא מומלץ לגיימרים, אבל אז חשבתי רגע

והבנתי שמה שהיה לי עד עכשיו כנראה כן יש לו מריחות פשוט שאני לא רואה אותם, אז למי יש יותר מריחות ?

למסך שיש לי עכשיו (L1730B) או ל 971P ? ומה זה קורונה ?

עכשיו הסתכלתי קצת בזאפ ופתאום ראיתי שיש מסך שהוא כמו 2007FP רק של 19" !

הוא נקרא 1907FP, זה מסך מומלץ ? כי על 2007 ממליצים בלי סוף !

לגבי הדרישו שלי, PIVOT אני לא צריך, וגם אם יהיה אני לא בטוח שאני אשתמש בזה.

תלייה אני לא צריך.

רמקולים, USBים וכל השטויות האלא אני ממש לא צריך, רק חיבור DVI וזהו.

אני לא מתכוון לחבר כמה מסכים אלא רק מסך אחד.

וזהו !

טוב מי שקורא את זה סימן שהוא כבר קרא את כל החפירה שלי אז כבר תודה !

אז מה אתם אומרים ?

אם יש כלם המלצות ע מסכים יותר יקרים אז תגידו כי ישמצב שאולי התקציב קצת יותר גדול...

פורסם

קורונה היא כינוי לארטיפקטים שנגרמים מכיול ברמה לא מדוייקת של מנגנון ה-OverDrive להמהרת פיקסלים. היא מתבטאת בהילה בהירה שמופיעה אחרי אובייקטיבים שנעים במהירות.

ה-971P הוא מסך שמתפקד בצורה טובה בהצגת סרטים ומשחקים איטיים. אם יש לך עניין במשחקי FPS מהירים ה-VP930 מתאים להם יותר ממנו. כמובן שהם יהיו הרבה יותר מומלצים ממסכים עם פנל TN ואם יש ביכולתך להעלות בתקציב עוד 250 ¤ תקבל עמם תמורה טובה לעין ערוך ממסכי 19" עם פנל TN שבתוכם גם כלול 1907FP .

פורסם
  • מחבר

אני משחק משחקים כמו אנריל וכמו COD4, אז אני מבין ש 971P הוא לא בשבילי, אוקי.

נגיד ואני עולה לבו נגיד תקציב של 1700 מקסימום, איזה מסך הכי מומלץ ?

והמסך שיש לי כרגע (L1730B), זה נחשב מסך עם מריחות ?

פורסם

המסך שיש לך הוא עם מטריצת TN מדור מיושן עם 12ms וסביר מאוד שהוא לא יותר מהיר מה-VP930 שמומלץ בתקציב של 1700 ש"ח. לא רק שתקבל ב-VS מהירות תגובה טובה מאוד, אלא גם זוויות צפייה רחבות יחסית, כמות צבעים גדולה שנגזרת מ-8 סיביות לכל ערוץ צבע אשר באה לידי ביטוי במיוחד בסרטים וגם אחידות תאורה וצבעים מצויינת. הארגונומיה של ה-VS היא לדוגמה.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה מילים שלא הבנתי...אבל לא משנה.

מה זה VS ?

וגם לא התייחסת בתגובה שלך לגבי 1907FP, הוא לא עדיף עליו ?

ד"א זוויות צפיה לא הכי חשובות לי.

פורסם

VS - VIEWSONIC

יש עוד מסך אפשרי אך הוא 20" רחב:

PHILIPS 200W6CS - מסך עם פאנל מסוג VA (בדומה ל VS) והוא לא רע גם עבור משחקים.

אתה יכול למצוא אותו באיזור של 1500 - 1600 שקל, חפש עליו בפורום יש הרבה הודעות בנושא.

פורסם

ה-1907FP אמנם יש לו ארגונומיה טובה כמו שאופיינית לסידרת ה-Ultrasharp של דל, אולם יש לו פנל TN ומחירו לא מצדיק את זאת.

הפיליפס שהוצע הוא מסך טוב עם פנל P-MVA , אך לאור אי אחידות באיכות ייצור מדגם לדגם, רכישה שלו צריכה להיעשות בכפוף לבדיקות אחידות פנל, זליגות אור והתרשמות מביצועיו טרם קנייה.

פורסם

האמת שזה נכון כמעט לכל מסך LCD שאתה עומד לקנות, תמיד כדאי לראות בעין ולבדוק את האקזמפלר ביסודיות לפני הקניה ...

פורסם
  • מחבר

ואם אני לא מבין במסכים אז מה עושים ?

VS - VIEWSONIC

יש עוד מסך אפשרי אך הוא 20" רחב:

PHILIPS 200W6CS - מסך עם פאנל מסוג VA (בדומה ל VS) והוא לא רע גם עבור משחקים.

אתה יכול למצוא אותו באיזור של 1500 - 1600 שקל, חפש עליו בפורום יש הרבה הודעות בנושא.

המסך שדיברת עליו לא טוב לי מאחר ואני לא אוכל להישתמש ברזו' הטיבעית שלו כי יש לי רק 256 מגה בכ.מסך...

לגבי VP930, בזאפ ראיתי שהוא 3:4, זה נכון ? כי אם כן אז זה בכלל מצויין !

טוב, אני סגור ב 99% על VP930, רק חבל שהוא יקררררר... אם למישהו יש חנות שהוא מכיר באזור המרכז\שפלה

שמוכרת אותו בזול אני אשמח, או שלמישהו יש מסך שעוד לא עברתי עליו אז שיגיד.

תודה לכל מי שענה !! :yelclap:

פורסם

למה שלא תוכל להשתמש בו ? כל כרטיס מסך מהשנים האחרונות יכול להציג רזולוציה של 1680X1050.

אם אתה מתכוון למשחקים, אתה יכול להוריד רזולוציה רק עבור המשחק זה דיי שכיח אצל הרבה אנשים עם מסכים רחבים משום שמעט מאוד כרטיסים יאפשרו משחק חלק ברזולוציה כל כך גבוהה.

לדעתי אין לך מה לחשוש מהרזולוציה, לדעתי זה דווקא פלוס גדול לקבל שטח עבודה גדול מאוד ליישומים.

הפונטים יהיו מעט קטנים יותר בהשוואה ל 19" מרובע קח את זה בחשבון ...

פורסם

לגבי VP930, בזאפ ראיתי שהוא 3:4, זה נכון ? כי אם כן אז זה בכלל מצויין !yelclap:

5:4 אם לדייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים