עבור לתוכן

וירוס שמונע התקנת אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

היה לי במחשב נוד גירסה 3, למחשב חדר וירוס שפגע באנטי וירוס, עשיתי בדיקת אנטי וירוס מקוונת באינטרנט ומצאתי וירוס והוא מחק אותו, עשיתי עוד שתי בדיקות באינטרנט דרך אנטי וירוס אחרים ולא מצא שום וירוס, עכשיו אני מנסה להתקין את הנוד32 ויש בעיה בהתקנה, ניסיתי להתקין גם את AVAST וגם לא נותן לי להתקין, איך אני מטפל בבעיה?

פורסם

כשיש וירוס או חשש לוירוס מומלץ לסרוק במצב בטוח

פורסם

או סריקה דרך אנטיוירוס bootable (שעולה לפני מערכת ההפעלה), או אופציה קצת יותר חורנית אבל בדר"כ עדיפה, לחבר את ההרדיסק כסלייב למחשב אחר ולסרוק דרכו כשהוא לא בשימוש.

פורסם

קרה לי משהו דומה....

פתאום נסגר האנטי וירוס... (AVG) אני מנסה להפעיל אותו אבל מסתבר שהוא כבר לא שם. :nixweiss:

קיצר אחרי התקנת AVAST האנטי וירוס עשה סריקה בBOOT ולא מצא כלום :s07: נכנס לווינדוס כרגיל, חשבתי אולי אני אעדכן את האנטי וירוס אז אולי ימצא, אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס ומה אני קולט? חסר קובץ ההפעלה (EXE) של האנטי וירוס :lol: קיצר הגעתי למסקנה שעדיף לפרמט וזהו... :silly:

ד"א תופעת לוואי נוספת של האנטי וירוס זה שהוא תפס הרבה מקום בהארדיסק. :s05:

פורסם
  • מחבר

בסוף פירמטתי את המחשב, ניסיתי להכנס במצב בטוח אך הוירוס חסם את המצב הבטוח, ניסיתי לעשות זאת דרך הMSCONFIG ואז לא יכולתי בכלל להכנס למערכת הפעלה אז בסוף פירמטתי את הוינדוס, בחיפוש בגוגל נמצא שהוירוס מאוד נפוץ לאחרונה ושום פתרון שהוצע בפורומים לא עבד, אז כנראה לא היה מנוס מלפרמט את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים