פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים שלום,אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC.עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירוריםהכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי.Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775¤120Scythe Infinity¤253Thermaltake BigTyp 120 VX¤246Zalman CNPS8000¤257SUNBEAM TUNIQ¤252אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש,אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי.האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים מחבר אוקיי תודה לך,האופציות שבחרתי הם:BIG TYPHOON VS INFINITYיש לי שאלה על שניהם...האם הם נכנסים למארז RAIDMAX APEX ?
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים מחבר אם המחיר של ה-INFINITY וה-TUNIQ כמעט זהה אז תקח את ה-TUNIQ.כן אבל נראה לך שהTUNIQ נכנס במארז הזה:RAIDMAX APEX ??
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים אינפיניטי טוניק לפי זה האינפיניטי גבוה ורחב יותר מהטוניק. תמדוד את הגובה בתוך המארז. לי נראה שיכנס.
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים לא, הטייפון נחשב פעם לאחד הטובים, אבל עבר כבר זמנו יש קירורים הרבה יותר טובים ממנו ובאותו מחיר.לך על הטוניק.נ.בהוא אמור להכנס למארז. הרוחב של המארז הוא 205מ"מ.
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים רק בשביל להרוס לך, אציין שרוחב המארז כולל את:-המרחק בין הדופן ל-MB Tray-המרחק בין ה-Tray ללוח-עובי הדפנות, ה-Tray, הלוח, התושבת, המעבד והמשחה (קטנוני? אני?!).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.