עבור לתוכן

שאלה בקשר לצריבת כתוביות עם סרט/הלבשתם על סרט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי את התוכנות:VOBSUB WINAVI CONVERTER וגם את SUBTITLE WORKSHOP.

לשאלתי איך אני מלביש עליהם כתוביות כי כשאני מלביש עליהם עם VOBSUB ועושה MUX הוא מראה לי את הכתוביות יפה מאוד בWMP אך כשאני צורב

הוא לא צורב ביחד עם הכתוביות.

האם צריך עוד תוכנה כדי להלביש??אנא עזרו לי להגיע לתוצאה של צריבת סרט +כתוביות שמולבשות עליו.תודה.

פורסם

יש המון תוכנות בשוק לעשות את מה שאתה רוצה.

אני אסבך אותך בתוכנות מקצועיות כמו VDM.

הינה אחת ממש טובה שעושה את הכל לבד עם שילוב של מקודדים וVD:

AVI ReComp

פורסם
  • מחבר

אני מחפש תוכנה אחת טובה וכיוון שהAVIRECOMP בהורדה מה האפשרויות שלה ואיך אפשרי להשיג מדריך (אולי מקוצר) בנוגע לפונקציות שאפשריות ועוד.

שאלה בפן קצת שונה היא שאני לפעמים מוריד סרטים והWMP מבקש ממני פשוט להוריד איזה PLAYER שאפשרי דרכו רק לצפות בסרט והוא לא נותן לי לצפות בו מה אפשרי לעשות עם זה אם אני לא טועה זה 3WPLAYER משהו מציק כזה.תודה לעונים.

פורסם

תשים את הכותביות באותה התיקיה עם הסרט ובאותו שם קובץ, לדוגמא hwzone.avi hwzone.srt

תפעיל את הסרט עם מדיה פלייר, תראה שהחץ הירוק למטה מופיע ליד השעות (זה ה DIRECTVOBSUB), תראה שהכתוביות בגודל נורמלי ובפונט עברי קריא.

תסגור את המדיה פלייר ותפעיל תוכנת קידוד מחדש לדוגמא WINAVI, תעלה את הסרט ותבחר הגדרות קידוד, מומלץ לבחור את אותם ההגדרות קידוד (מקודד סאונד, מקודד תמונה, ביטרייטים רזולוציה קצב רענון וכו) כמו הקובץ המקורי.

תפעיל את הקידוד ותיהיה לך הדגמה קטנה שרצה באותו הזמן לראות שהכל נראה כמו שצריך, מומלץ להסתיר את ההדגמה בזמן הקידוד בשביל לחסוך במשאבים\לחסוך בזמן.

תסיים את הקידוד ותראה אם הקובץ החדש יצא מסונכרן קול-תמונה-תרגום כמו שצריך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר להודעה שרשמתי: שאלה בפן קצת שונה היא שאני לפעמים מוריד סרטים והWMP מבקש ממני פשוט להוריד איזה PLAYER שאפשרי דרכו רק לצפות בסרט והוא לא נותן לי לצפות בו מה אפשרי לעשות עם זה אם אני לא טועה זה 3WPLAYER משהו מציק כזה.תודה לעונים.

פורסם

א. תוודא שיש לך חבילת מקודדים איכותית ואת הגרסא הכי עדכנית שלה (ה2 שמומלצות מאוד לטעמי הם cccp ו- klite).

ב. יש סיומות שלא יעזור כלום ובאמת תיהיה חייב להשתמש בתוכנה אחרת לדוגמא bsplayer (שוב פעם, שים לב שאתה משתמש בגרסא הכי עדכנית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים