פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים יש ברשותי קובץ מסוג MKV שזה בעצם סרט, ויש לי כתוביות בעברית לגרסאת הסרט.איזו תוכנה יודעת לנגן את הסרט ואת הכתוביות בצורה הכי טובה? ניסיתי עם Mv2Player Plus אך הקובץ לא נתמך בתוכנה הזו.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים יש לך תוכנה שיודעת להצמיד את זה אם הם באותו השם / גרירה?יש לך מקודד.על כל פנים הינה כמה ממש אחלה:VLC media player BSplayerMedia Player Classic
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אני אישית הכי אוהב את MPC ל-HD, למרות שאין לי מושג אם היא עובדת עם תרגום... בחיים לא ניסיתי.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בשביל MKV אתה תצתרך HALLI MEDIA SPLITTER והוא יעשה את העבודה לכל נגן DSHOW. לגבי MPC הוא תומך נהדר בכתוביות בעיברית - רק צריך להגדיר שם פונט יפה וכיוון הגדרות הפונט לHEBREW.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר תודה על ההצעות לבנתיים.הMV2 לא נכשלה בשום קובץ MKV בשבילי... באיזו גרסא אתה משתמש? RC2? אם כן באיזה מקודד אתה משתמש שמפעיל לך את הסרט?אני מעדיף לעבוד עם התוכנה הזו כי איתה יש לי ניסיון טוב והיא נוחה לי לשימוש.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים RC2pתתקין את התכנה K-lite Codec Packרק בשביל הקודקים הנחמדים שלה... עכשיו כל סוג קובץ יעבוד לך... איפה להשיג אותה??? Google!!!! או פהhttp://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.