פורסם 2003 במרץ 2522 שנים היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ...בכל פעם שאני מפעיל את המחשב..שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר..ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו'זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתיבזמן שהוא היה "מת".זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי..מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+radeon 9700 proepox8rda+512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.)תודה אנשים
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים תבדוק את הגדרות כרטיס רשת שלך יכול להיות שיש שם הגדרות לא הכונות חוץ מזה יש תוכנה של מיקרוסופט BOOTVIB משהו כזה שבודקת את זמני התהליכים של עליית הווינדוס היא תגיד לך מה מעקב את המחשבשלך בעליה והיא גם יוכולה לבצע אופטמיזציה לעליה של המחשב
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים בטל SERVICE שנקראBackground intelligent transferוהDELAY הזה יעלם.אתה יכול לגשת ללוח הבקרה>ADMIN TOOLS > SERVICESאו בעזרת תוכנת MSCONFIG
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים לפעמים הוא מחפש משהו שלא קייםלי היו פעם 2 כרטיסי רשת ורק אחד היה מחובר והיו לי השהיות בבוט חבל"זאחרי שעשיתי לכרטיס המיותר DISABLE נעלמה ההשהיה
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר או'קי.. תודה על התשובות.. ביטלתי את זה..וזמן הדילאי התקצר , אבל עדיין ישנו דילאי... לא רציני ..ובקשר לשני עם הכרטיסי רשת... בדקתי .. ואין איתם בעיה.. רק התקנים הכרחיים.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים יש ל-XP תכונות תיקון עצמיאחרי כמה ימים/ריסטארטים היא מבטלת גישה לדברים שגוייםעם הזמן תראה שהבעיה עוברת מעצמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.