עבור לתוכן

איזה חברה יותר טוב בכרטיס מסך של 128 זכרון?

Featured Replies

פורסם

איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA?

אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....

פורסם

ATi משווקת כרטיסי מסך שונים מאלו שמשווקות TigaTech ו-Inovission.

פורסם

אני לא הבנתי בכלל את הבן אדם הזה

יענו לא איכפת לו איזה כרטיס העיקר 128 מגה?

או שאני טועה...?

פורסם

אסור לפתוח שני ת'רדים על אותו נושא לידיעתך , OFERD20

פורסם

מה? איך אפשר לשאול דבר כזה?

מי מייצר זיכרון 128 יותר טוב? אותו זיכרון כי גם ככה הוא של ATI

פורסם
  • מחבר

King Of Action אני לא הבנתי מה אתה לומר על זה שאסור לפתוח 2 נושאים אותו?

באמת אני לא ידעתי על זה ואני עולה חדש מכאן וחירש ואני יודע שפה עברית קצת כבד ואני לא יודע במילים קשים שאני לא מכיר

מקווה שתבין אותי שאני התקדם פה ואבין יותר טוב בפורום זה....

NIKE יש לי שאלה עוד קצת תגיד מה ההבדל זכרון 128 וזכרון 64 בתוך כרטיס מסך וגם תודה רבה שהצעת לי על זה ואני אבחר 9100RE אולי 64 זכרון בכרטיס מסך.....

שיהיו לכם יום טוב !!!!!!

מעופר

פורסם

הבדל בין 128 ל 64.....

כיום הכרטיסים של ה 64 עולים פחות כסף והזיכרונות שלהם מהירים יותר מה שגורם להם להוציא ביצועים טוים יותר אך בעתיד כאשר יצאו משחקים שיש להם טקסטורות מסובכות שדורשות זיכרון ענקי בכדי לעבד את כולו אז אתה תצטרך כרטיס של 128MB ואל תחשוב שהעתיד רחוק... DOOM3 ידרוש 90 MB.

פורסם

הוא לא ידרוש שום בטיח. ההמלצה היא 96MB וכי כרטיס מסך בעל 32MB זיכרון, בעיקרון, יצליח להפעיל את המשחק.

פורסם

אז בוא תקנה אותו בעצמך......... ואל תציע כאלה את זה לאחרים......... זה יפעיל את המשחק אבל מרוב הקפיצות אתה לא תיראה את העכבר!

פורסם

תלוי במצב, אבל בעיקרון אתה טועה טעות איומה. ספיציפית 64MB זיכרון? קח לדוגמא R9700 או R9500. בין גרסאת הPro או לא, 64MB יספיקו להם בשביל להריץ את Doom-III בצורה חלקה. בעיקרון כמובן, כי עם מערכת חלשה הם יתפקדו פחות טוב. יש מקרים בהם הם יתפקדו פחות טוב מאחרים שנחשבים לפחות טובים, בהרבה.

פורסם

אמרתי מה דום דורש, לא אני ולא אתה בנינו את המשחק קח שאי אפשר לדעת, אני מדבר מתוך קריאה של חדשות.

בכל מיקרה אחרי הדום יצא משהו אחר ואחרי יצא עוד משהו....

פורסם

אז תקנה לך GEFORCE 4MX עם 128 זכרון. זה אומר שהוא יריץ DOOM 3 או משחקים "עתידיים" אחרים יותר טוב מכרטיס GEFORCE 4TI 4200 עם 64MB? לא נראה לי. ברגע שמשחקים ידרשו 128MB מינימום, ליבות כרטיסי המסך הישנות שמכילות 128MB זכרון לא יריצו משחקים אלה בכל מקרה.

שתדע לך, שהדרישות המינימום שרשומות על הקופסא. הם אילו שבעצם שמאפשרות הרצה של המשחק באופן מהיר ברזולוציה הכי נמוכה.

לא כולם חולי AA ו AF , מה לעשות...

פורסם

מה הקשר........ עזוב

אתה צודק וזהו........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים