פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים שלום לכולם,חיברתי בכבל USB נגד של 30 אוהם ללד אולטרה בריט לבןהוא לא נסרף ונדלק חזק מאודאבל מתי שאני מחבר את הכבל למחשב המחשב עושה ריסטרט ואחרי זה אני מקבל שגיאה"המערכת שוחזרה אחרי שגיאה חמורה"למה זה קורה?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים עם התנגדות כאזת נמוכה אתה מקצר את החיים של הלד בהרבהדבר שני יכול להיות שקיצרת את חוטי ה DATA בכבל או כל חוט אחר ב USB
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר לא חושב שהחוטים של ה - DATA מחוברים זה עם זה,חתחתי אותם יפה וזה קורה רק במחשב שלי,בדקתי את זה על מחשב אחר ואין בעיה, גם ב windows 2003 וגם ב windows 98זה עושה את הבעיה הזאת רק עצלי,חוץ מזה איך USB לעאזעל יכול לקצר לי ככה את המערכת?אני מחבר את זה ל USB HUB יעני מפצל זה משנה?וההתנגדות של הנגד היא טובה, זה מספק ללד פלוס מינוס 4.5 וולט שזה מצוין, בדיוק מה שרציתי, (כמו לחבר ל 3 סוללות אצבע)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לא חושב שהחוטים של ה - DATA מחוברים זה עם זה,חתחתי אותם יפה וזה קורה רק במחשב שלי,בדקתי את זה על מחשב אחר ואין בעיה, גם ב windows 2003 וגם ב windows 98זה עושה את הבעיה הזאת רק עצלי,חוץ מזה איך USB לעאזעל יכול לקצר לי ככה את המערכת?אני מחבר את זה ל USB HUB יעני מפצל זה משנה?וההתנגדות של הנגד היא טובה, זה מספק ללד פלוס מינוס 4.5 וולט שזה מצוין, בדיוק מה שרציתי, (כמו לחבר ל 3 סוללות אצבע)מתח נומינלי ללד זה 3.2 -3.3 ולט ולא 4.5ושלא כמו סוללות אצבע לא באמת נותנות לך 4.5 ולט הם צריכות לשמור על זרם קבוע כך שהמתח יורדדבר שני סוללות אצבע לא מספקות לך 5 ולט ו 500 מיליאמפר קבוע ויציבאני פשוט אומר שהלד שלך ישבוק חיים מהר יותר סה"כ החלטה שלך .. נסה לחבר בלי HUB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.