פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים יש לי מסך שבניתי לפני לא מעט זמן.... (LCD קטן בחיבור LPT) כרגע הוא נמצע על המארז בלי שום.... "כיסוי". רציתי להכניס אותו באחד הפאנלים של ה- CD ומכיוון שאין לי דרמל או משהו בסגנון רציתי לדעת אולי יש לכם רעיונות איך לחתוך את הפאנל. חשבתי על קידוח הרבה עיגולים עם המקדחה שבבית, אבל אז שוב נזכרתי שאח"כ לא יהיה לי איך לפתוח את זה... בקיצור, תציעו רעיונות... תודה, עודד
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים ובכן ידידי אם לא חבל לך על הפאנל . סרטט מלבן בגודל המתאים על הפאנל קדח חורים בתוך המלבן בהיקף כמה שיותר קרוב לקו אך לא לעבור אותו חבל (קח מילימטר לתוך הריבוע כדי שלא תצא מהקו קח קאטר/ מספריים חזקות/סכין יפנית (תזהר עם הסכין יפנית) ותחתוך בין העיגולים קח שויפן או פצירה ( אם יש לך זבל שוויצרי כזה - SWIS KNIFE .. איך כותבים סויס לעזעזלזלזל אז יש שם פצירה מסכנה שתוכל להשתמש בה) ותשייף עד לקו בהצלחה במודינג האלטרנטיבי שלך רק תיזהר שלא תחתוך לך אצבע או תוציא לעצמך עין ;D
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/כל מה שאתה צריך לדעת על LCDאל תגנוב את האשכול בבקשה
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים eran256, ברוך הבא... אם ברצונך לשאול שאלות, אל תפריע לדיון הזה, תוכל לפתוח דיון חדש רק משלך בו יוכלו חברי הפורום לעזור לך. זאת ע"י לחיצה על הכפתור . תודה, Aviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.