פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני ארשום פה את כל האפשרויות שאני מכיר במידה ויש עוד שאתה משתמשים או חושבים שהוא הכי טוב, תציעו פה ואני אוסיף.דרך אגב שלי ZA החינמי(הPRO עושב לי בעיות ברשת), לאחרונה יש בעיות פינג במשחקים ברשת ויכול להיות שהוא הסיבה ויכול להיות שלא.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים השתמשתי בכמה ממה שהזכרת פה למעלהאני לא יודע פשוט זה לא נוח לעבוד עם FIREWALL כרגע אני לא משתמש בשום FIREWALLפשוט לא נכנס למקומות חשודים וזה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אתה מתכוון ל- Personal Firewall, לא ל- Firewall.אני אישית משתמש ב- ZoneAlarm Security Suite, אבל רק כי אני מקבל אותו בחינם.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני לא חושב שיש כאן מישהו בפורום שיכול לענות לך על איזה פיירוואל הכי טוב, יש כל כך הרבה משתנים אם זה בתחום האבטחה ואם זה בתחום המשאבים והאמינות של התוכנה עצמה, זה לא דברים שקל לשפוט.תיהיה חייב לקרוא REVIEWS מעמיקים באתרים מקצועיים ואמינים בשביל להחליט מה יותר טוב ממה ולמה.סקרים זהים תוכל למצוא בחיפוש, נפתחו כבר המון המון עם רשימות זהות למה שרשמת.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר זה גם טוב כדי סתם לבדוק מה קורה עם כל אחד.די יבש פה, אולי תעבירו את זה לכללי?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים זה לא קשור ל OFF-TOPIC ויועבר חזרה לכאן.בכל אופן, כל הסקרים שתמצא בחיפוש שנפתחו לפני חצי שנה, שנה, שנה וחצי, כוללים בדיוק את אותם הפיירוואלים שרשמת פה.תמונת מצב עדכנית לא תקבל כאן כי כמו שאתה רואה לבד אין כמות ענקית של מצביעים.אי לכך ובהתאם לזאת, הסקר ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.