עבור לתוכן

יש לי כבלים האם כדאי לעבור לADSL ?

Featured Replies

פורסם

אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84)

עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי

לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים?

ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם?

בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה

פורסם

בקשר לתשתית עצמה, ADSL וכבלים בערך אותו דבר כיום בארץ.

תוכל לקרוא על זה בת'רד הזה.

לכן עדיף לך פשוט ללכת על מה שיותר משתלם.

בקשר לשיתוף אינטרנט על מספר מחשבים: בכבלים יש טיפה בעייה פה, בגלל שרוב הנתבים לא עובדים עם הפרוטוקולים שהחייגן של הכבלים עובדים איתם. אבל גם זה ניתן לסידור.

ב-ADSL תוכל פשוט להפוך מודם סאמסונג לראוטר ולחסוך את הקנייה של ראוטר, בשביל שיתוף על מספר מחשבים (ללא תלות אחד בשני).

רק עוד דבר: מבצע של yes@wow זה רק למנויי הלוויין. ואם אתה עכשיו בכבלים, אני מניח שתצטרך לעבור גם לטלוויזיה בלוויין, בנוסף לאינטרנט. זה ייקר לך את המעבר.

פורסם
  • מחבר

תודה. ובטלוויזיה יש לי YES ואינטרנט זה כבלים של ערוצי זהב אז זה אפשרי השילוב הזה.

שכחתי גם להוסיף אם יש הבדל בין חיבור USB לרשת? (אנינ עצמי מעדיף רשת)

ואיזה מודם לקנות (לא יקר מידי)

פורסם

חיבור דרך רשת נחשב ליציב יותר וטוב יותר (למרות שלא שמתי לב לשינוי בנסיון של חודש).

לפני שאתה עובר לYES WOW ספר לערוצי זהב על המבצע שאתה הולך לעבור אליו, הם יכולים לתת לך מבצעים מעניינים מאוד כשאתה על סף עזיבה

פורסם

חיפוש קצת היה עוזר לך פה... :-\

אבל בכל זאת.

מודם שמתחבר למחשב בכרטיס רשת יותר טוב ממודם שמתחבר למחשב דרך USB. יותר מהיר, פחות התנתקויות, יותר קל להגדרה, לא תופס משאבי מערכת וכו'..

המודם הכי יקר והכי חזק שמוכרים היום ב-ADSL הוא מודם של סאמסונג מדגם AHT E300, מפני שהוא מתחבר עם כרטיס רשת, והוא יכול להפוך לראוטר.

מודמים של USB לא יכולים להפוך לראוטר.

ולפי ניסיון של משתמשים פה, מודמי PCI לא כ"כ באים בחשבון.

פורסם
  • מחבר

חיבור דרך רשת נחשב ליציב יותר וטוב יותר (למרות שלא שמתי לב לשינוי בנסיון של חודש).

לפני שאתה עובר לYES WOW ספר לערוצי זהב על המבצע שאתה הולך לעבור אליו, הם יכולים לתת לך מבצעים מעניינים מאוד כשאתה על סף עזיבה

לא כל כך איכפת להם הם לא אמרו כלום רק התראה של 3 ימים לניתוק

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת.

מודם שמתחבר למחשב בכרטיס רשת יותר טוב ממודם שמתחבר למחשב דרך USB. יותר מהיר, פחות התנתקויות, יותר קל להגדרה, לא תופס משאבי מערכת וכו'..

המודם הכי יקר והכי חזק שמוכרים היום ב-ADSL הוא מודם של סאמסונג מדגם AHT E300, מפני שהוא מתחבר עם כרטיס רשת, והוא יכול להפוך לראוטר.

אתה יודע כמה הוא עולה

פורסם

שוב אני אשלח אותך לחיפוש (search.gif) פה בפורום.

חפש "סאמסונג" או "סמסונג" או "Samsung", ואתה כבר תמצא את התשובה.

פורסם

אבל בכל זאת.

אני מחובר למבצע של YES@WOW בחבילה של חצי מגה ואני קיבלתי חינם (כמציון) את מודם ה USB,

לדעתי, לא כל כך כדי לך לקנות בנוסף עוד מודם (במיוחד אם אין לך רשת ביתית) כי בסה"כ מודם ה USB אין לא כל כך הרבה ניתוקים (אפילו ההיתי אומר כמעט בכלל), לא בעיה בכלל להגדיר אותו חצי דקה אולי והמהירות 2-5 קיי פחות מהמודמים הרציניים יותר (המודמים החזקים יותר בחינת המהירות מיועדים לחבילות הרחבות יותר שם תרגיש באמת מהירות מובדלת).

בקיצור אני ממליץ לך על ה USB ....

פורסם

זה לא מדוייק שמודם עם כרטיס רשת לא תופס משאבים,

אמנם המודם עצמו לא תופס אבל הכרטיס רשת עצמו, כן. (פחות ממודם USB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים