עבור לתוכן

קרמיט :X

Featured Replies

פורסם

:s05:

rockfrog2yy9.jpg

פורסם

מקסים! אתה ציירת?

הצללה משגעת :xyxthumbs:

אני זוכר בזמנו לפני שעברתי לדיגיטאלי איזו השקעה זו להצליל ציור (פשוט ככל שיהיה) בצורה באמת משכנעת. אפילו במילואים האחרונים שלי לא היה לי כוח לזה עם כל הזמן המת שהיה לי..

יש כאן הקפדה מצויינת של כללי קונטראסט בין חלקים כהים לבהירים והגבולות שלהם, אחד הדברים שגורמים לדמות לבלוט (מעבר להצללה המשכנעת והאיכותית). כל הכבוד :yelclap:

תן לי לנחש (פעם הייתי טוב בזה). אממ.. HB, 2B, 6B? ;)

פורסם
  • מחבר

מקסים! אתה ציירת?

הצללה משגעת :xyxthumbs:

אני זוכר בזמנו לפני שעברתי לדיגיטאלי איזו השקעה זו להצליל ציור (פשוט ככל שיהיה) בצורה באמת משכנעת. אפילו במילואים האחרונים שלי לא היה לי כוח לזה עם כל הזמן המת שהיה לי..

יש כאן הקפדה מצויינת של כללי קונטראסט בין חלקים כהים לבהירים והגבולות שלהם, אחד הדברים שגורמים לדמות לבלוט (מעבר להצללה המשכנעת והאיכותית). כל הכבוד :yelclap:

תן לי לנחש (פעם הייתי טוב בזה). אממ.. HB, 2B, 6B? ;)

האמת שזה רק עם HB :)

משמע, קשה ומעצבן להגיע לטונים כהים.

רק ממש בסוף עשיתי שתי שליכטות קלות של 6B

ציירתי את זה ששיעמם בצבא,

אני פחות התמקדתי ברישומים לציירתי רק דיגיטלי, אני חוזר למקורות כרגע, הרבה יותר נהנה :)

פורסם

רק HB? אוי, משתתף בצערך (מתסכל באמת בצללים הכהים)

גם אני אוהב לחזור למקורות לפעמים, אבל אחרי שהתרגלתי לאיור דיגיטאלי הסבלנות שלי להשקיע ברישומים נגמרת מהר מאוד. אני בזמן האחרון מנסה יותר להתאמן על החלקים החלשים אצלי יחסית, אז מה שקורה זה שאחרי שאני עושה רישום מהיר ובו אני עובד על תחום ספציפי (נאמר פרספקטיבה קשה במיוחד), אין לי סבלנות להשקיע בו עד הסוף ואני מיד עובר לרישום הבא..

ככה יוצא שבמקום רישום אחד מושקע תראה אצלי 20 סקיצות שונות ומשונות (חלקן ביזאריות לחלוטין), לעתים של אותו הדבר מזויות או בצורות שונות..

פורסם
  • מחבר

רק HB? אוי, משתתף בצערך (מתסכל באמת בצללים הכהים)

גם אני אוהב לחזור למקורות לפעמים, אבל אחרי שהתרגלתי לאיור דיגיטאלי הסבלנות שלי להשקיע ברישומים נגמרת מהר מאוד. אני בזמן האחרון מנסה יותר להתאמן על החלקים החלשים אצלי יחסית, אז מה שקורה זה שאחרי שאני עושה רישום מהיר ובו אני עובד על תחום ספציפי (נאמר פרספקטיבה קשה במיוחד), אין לי סבלנות להשקיע בו עד הסוף ואני מיד עובר לרישום הבא..

ככה יוצא שבמקום רישום אחד מושקע תראה אצלי 20 סקיצות שונות ומשונות (חלקן ביזאריות לחלוטין), לעתים של אותו הדבר מזויות או בצורות שונות..

אגב, עיינתי פה קצת בהיסטוריה של הפורום וראיתי את הציורים שלך, נהדרים לגמרי !!! עבודה דיגיטלית ברמה גבוה מאוד :)

אתה משתמש בקורל פיינטר? או שזה PS ?

האמת שפיינטר מטורפת לכל הקטע של ציור דיגיטלי אם לא יצא לעבוד איתה... קצת מסורבלת אבל והיא שונה מהממשק של אדובי..

למדת עיצוב גרפי?

פורסם

תודה, העבודות עד כה כולן ב PS. פיינטר אכן מטורפת ואני מכיר אותה, אבל לא ממש השתמשתי בה עדיין. מה שמיוחד מאוד בפיינטר הוא שהתוכנה היא ממש סימולציה לצביעה במדיומים קלאסיים. זה מדהים, אתה אפילו יכול לקבוע האם השכבות מתחת לשכבה הנוכחית רטובות או יבשות, על כל מה שמשתמע מכך כשאתה בא לצבוע למשל בצבעי שמן או מים. שלא לדבר על תכונות ספציפיות של המדיומים עצמם ושל הטונות של המברשות שיש שם..

ולא למדתי עיצוב גראפי, כלומר למדתי בעצמי מספרים , מדריכים באינטרנט ואתרים כמו conceptart.org או cgsociety. אני לא חושב שעד כה הראיתי רמה באמת רצינית, אני קצת "מצנזר" את העבודות הכי רציניות שלי (רובן עוד לפני עידן הוואקום ואני שומר אותן רק לעיניהם של חברים קרובים שהם גם אנשי מקצוע רציניים) עד שיהיה לי פורטפוליו גמור..

אני זוכר שהיתה תקופה (בתחילת לימודי התיכון בערך) שאימנתי את עצמי בפרך כדי ליצור הצללות באמת טובות, לקח לי כמה חודשים מתסכלים עם המון חיפוש אחר מקורות השראה ולימוד כדי להגיע למצב דומה לשלך..

לך יש רקע השכלתי כלשהו באומנות? הרישום שלך הוא לא רק ברמה גבוהה מאוד, אתה גם מקפיד על כל הכללים הנכונים בצורה מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה, העבודות עד כה כולן ב PS. פיינטר אכן מטורפת ואני מכיר אותה, אבל לא ממש השתמשתי בה עדיין. מה שמיוחד מאוד בפיינטר הוא שהתוכנה היא ממש סימולציה לצביעה במדיומים קלאסיים. זה מדהים, אתה אפילו יכול לקבוע האם השכבות מתחת לשכבה הנוכחית רטובות או יבשות, על כל מה שמשתמע מכך כשאתה בא לצבוע למשל בצבעי שמן או מים. שלא לדבר על תכונות ספציפיות של המדיומים עצמם ושל הטונות של המברשות שיש שם..

ולא למדתי עיצוב גראפי, כלומר למדתי בעצמי מספרים , מדריכים באינטרנט ואתרים כמו conceptart.org או cgsociety. אני לא חושב שעד כה הראיתי רמה באמת רצינית, אני קצת "מצנזר" את העבודות הכי רציניות שלי (רובן עוד לפני עידן הוואקום ואני שומר אותן רק לעיניהם של חברים קרובים שהם גם אנשי מקצוע רציניים) עד שיהיה לי פורטפוליו גמור..

אני זוכר שהיתה תקופה (בתחילת לימודי התיכון בערך) שאימנתי את עצמי בפרך כדי ליצור הצללות באמת טובות, לקח לי כמה חודשים מתסכלים עם המון חיפוש אחר מקורות השראה ולימוד כדי להגיע למצב דומה לשלך..

לך יש רקע השכלתי כלשהו באומנות? הרישום שלך הוא לא רק ברמה גבוהה מאוד, אתה גם מקפיד על כל הכללים הנכונים בצורה מעולה.

אין לי רקע השכלתי כלומר אין לי תואר בעיצוב גרפי, אני כמוך גם למדתי מהאינטרנט PS ויש לי ניסיון עם רוב הגירסאות, האמת שזה הלימוד הכי טוב.

וגם אין לי שום רקע ברישום או אומנות..הייתי מצייר להנאתי, מעולם אבל לא עסקתי ברישום ובחיים לא הייתי במסגרת כלשהיא.. גם לא בבית ספר. רק לפני איזה מספר חודשים התחלתי ללמוד רישום והקרמיט זה בערך רישום שני שלישי שלי אז ככה שאני דיי מתחיל בכל הנושא ויש לי עוד המון המון המון ללמוד, כרגע אני מתמקד באנטומיה ומשפר את השליטה בעפרון... אבל למרות הקושי של זה אני מלא התלהבות וכמובן יש לי עוד המון ללמוד בנושא, אני רק בחיתולים.

לגבי וואקום, האמת שאני דיי מפוזר, כלומר, אני משתמש בכלל הרבה תוכנות וכלים ונוגע בכלכך הרבה תחומים שקשה לי להתמקד בנושא אחד בלבד..

ודיי זנחתי את הציור הדיגיטלי לטובת סקריפטים באקשיון סקריפט, אנימציות ווקטורים :)

האם יש דרך לקנות וואקום איכותי עד 400 שקל ? רצוי לא יד שניה.. כלומר דרך חול או משהו אם ידועה לך דרך להשיג אחד בזול אשמח אם תשתף ! :)

פורסם

אז איפה התחלת ללמוד רישום? עצמאית או בקורסים?

בכל מקרה, זה ברור מאוד שנולדת להחזיק עפרון :) אני מאמין שבהמשך גם אתה תתחיל להלחם עם צבעי פחם (או שכבר התחלת), אז בהצלחה ;D

אהה, התמקדות באנטומיה.. נושא כאוב במקצת, אני חייב לומר. פרופורציות, שרירים, פרופורציות, גידים, פרופורציות כבר אמרתי? לא טריוויאלי בכלל..

אתה יודע, לשימוש במגוון רחב של כלים אין כ"כ קשר לעבודה עם וואקום.. (או שפשוט לא הבנתי למה התכוונת). בכל מקרה, מאחר ויש לך טאץ' כ"כ טוב, בתקציב הזה אתה לא חייב ללכת על לוח עם נתונים טכניים טובים כמה שיותר, אתה יכול להסתפק ב entry level כרגע (כמו הלוח של Genius בגודל A5) עד שהתקציב יעלה לאיזה Intuos טוב.

אם אתה בכל זאת מתעקש, אז יש את ה Wacom Bamboo השחור שהוא טוב למדי ובנוי היטב (קראתי עליו ביקורת טובה כאן, אתר מצויין) ועולה כ 70 דולר בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אז איפה התחלת ללמוד רישום? עצמאית או בקורסים?

בכל מקרה, זה ברור מאוד שנולדת להחזיק עפרון :) אני מאמין שבהמשך גם אתה תתחיל להלחם עם צבעי פחם (או שכבר התחלת), אז בהצלחה ;D

אהה, התמקדות באנטומיה.. נושא כאוב במקצת, אני חייב לומר. פרופורציות, שרירים, פרופורציות, גידים, פרופורציות כבר אמרתי? לא טריוויאלי בכלל..

אתה יודע, לשימוש במגוון רחב של כלים אין כ"כ קשר לעבודה עם וואקום.. (או שפשוט לא הבנתי למה התכוונת). בכל מקרה, מאחר ויש לך טאץ' כ"כ טוב, בתקציב הזה אתה לא חייב ללכת על לוח עם נתונים טכניים טובים כמה שיותר, אתה יכול להסתפק ב entry level כרגע (כמו הלוח של Genius בגודל A5) עד שהתקציב יעלה לאיזה Intuos טוב.

אם אתה בכל זאת מתעקש, אז יש את ה Wacom Bamboo השחור שהוא טוב למדי ובנוי היטב (קראתי עליו ביקורת טובה כאן, אתר מצויין) ועולה כ 70 דולר בחו"ל.

GRRR ! יש לי גיניוס ! :(:(:( הוא נוראי !!!

יותר גרוע מהעט הבושתי שפעם קניתי בבאג, הם נהרסים מהר ואין להם כלל אמינות..

יש לי בצבא גי'ניוס A4 לא מלהיב כלל הטאבלט הזה..

אני חושב שאחסוך כסף לוואקום איכותי ואתחיל לחזור לשוק העיצוב על מנת לכסות את ההוצאות הכספיות. :) תודה הל הכוונה הבמבו נראה סולידי

פורסם

רק שים לב שאולי תרצה לחסוך כסף למשהו ברמה גבוהה יותר כמו ה Bamboo Fun A5 או Intuos. ה Bamboo (ה"רגיל") שאנחנו מדברים עליו הוא בגודל A6 בלבד, קח זאת בחשבון.

פורסם

get a room you two! :silly:

פורסם

:lol:

פורסם
  • מחבר

חבל שאני לא רואה בפורום הזה עוד אומנים מלבדו,

היה נחמד לשמוע עוד תגובות או לשוחח עם אנשים מן העולם :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים