פורסם 2003 במרץ 2522 שנים תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבלכשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertzוכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבהלמה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר לא ציינת כרטיס מסך...אבל אני זוכר שיש לך ג'יפורס, אז יש ב rive tuner... : מה הכוונה לrive tuner זו תוכנה מסוימת ??? ???
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים הנה התוכנה שאני משתמש איתה ,ולא משנה איזה כרטיס מסך יש לך היא תתקן בכל מצב ...Reforce
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר אני צריך לקבוע שם את קצבי הריענון בעצמי?אה כן וגם יש לי כזה דבר בדרייברים שאני יכול לקבוע את זה אבל עדין משחקים עובדים על 60Hz
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים בדריברים החדשים של Nvidia יש בקר קצב ריענון מובנה לכל API שם אתה בוחר קצב ריענון עבור כל רזולוציה, בקשר לביצועים זו שאלה טובה ??? לפי הידע שלי באלקטרוניקה (ולא מניסיון) זה לא אמור להשפיעה מפני שהתמונה מחושבת של הזמן בקצב שונה, זSUB PROCCESOR שממיר את התמונה לתדר שאתה רואה על המסך לכן זה לא אמור להשפיעה על הביצועים.אבל תריץ כמה בנצ'מרקים, אני לא חושב שלחינם הם שמים את האפשרות של בחירת התדר בבנצ'מרקים.יאיר.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים הבעיה תוקנה בחלונות XP עם SP1אם יש לך את Service pack 1 מותקן אזי לא צריך את התוכנה שמתקנת
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר בבקשה מישהו יכול לעזור לי עוד לא הצלחתי לפתור את הבעיה כי אני לא מבין מה עושים שם בדיוק וזה באמת עוזר?
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר טוב אז ככה ניסיתי לתקן ואז עשיתי ריסט עשיתי בדיקה ב 3dmark 01 ואז בסוף הבדיקה לבדוק באיזה קצב ריענון הוא עבד אז הוא לא כתב לי שם כלום למה זה?, מקודם הוא כתב, וגם לא היו שיפורים בתוצאה אז לא נראה לי שזה עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.