עבור לתוכן

בעיה בתצוגת המחשב בטלויזיה ---- פתרתי את הבעיה, נא למחוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה.

המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר.

החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings

אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים.

בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב.

אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלויזיה את מסך המחשב. יופי. אבל... הבעיה היא כאן. כאשר אני רוצה לסיים את התצוגה בטלויזיה ואני בא ללחוץ על הסמל של nvidia בצד ימין למטה שבמסך, אז איך שאני לוחץ עליו קליק ימני כדי לגשת nview display settings, הוא חושב ממש שניה כזה , נהפך בטיל למסך שחור, חוזר לי לשולחן העבודה, ופתאום

אין לי יותר את האפשרות nview display settings שבסמל של nvidia.

כמובן שכבר התצוגה שבטויזיה כבר לא פעילה, ועל כן, אם אני רוצה שעוד פעם התצוגה בטלויזיה תיהיה פעילה, אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז יש לי רק שוב את האפשרות nview display settings.

למה זה עושה את הבעיה הזאת ואיך פותרים אותה???

היא ממש מעצבנת.

ניסיתי לעשות הכל. להחליף דריברים, ליותר ישנים אפילו, וגם להכי מעודכנים, אפילו עשיתי פעמיים פירמוט למחשב. ושום דבר לא עובד.

הכבל תקין לחלוטין, הוא עובד במחשב אחר רגיל ובצורה תקינה לחלוטין. ואני רוצה להגיד שפעם לא הייתה את הבעייה הזאת! והכל עבד רגיל לחלוטין!!

ועוד משהו, איך אפשר שכל פעם שאני פותח את המחשב, אז המחשב יפעיל אוטומטית במצב של וידיאו (tv+crt)?

והנה סירטון שאני הקלטתיי במחשב, את הבעיה שהסברתי עכשיו. שימו לב איך שבסוף, שכבר אחרי שאישרתי את השיניים, שלחצתי ok להפעלת התצוגה בטלויזיה, ושאני לוחץ על nvidia, אז הוא חושב כזה, ואז שימו לב שאין יותר את האפשרות - nview display settings

לסירטון -

תודה גדולה וענקית לעוזרים, כי כבר אני נואש.

בתודה אלעד

פתרתי את הבעיה, נא למחוק

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי , אני כבר ממש נואש.

אין איזה תיקון דריבר או משהו, בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים