פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר על הצ'פ הדרומי אין סינק....השאלה אם גם עליו רשום הסטפינג.......הרי שאני הולך לחנות אני לא יכול לפרק את הסינק ולבדוק את הגשר הצפוני.....
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים על הצ'פ הדרומי אין סינק....השאלה אם גם עליו רשום הסטפינג.......הרי שאני הולך לחנות אני לא יכול לפרק את הסינק ולבדוק את הגשר הצפוני.....לא
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר זאת תמונה של south bridge מהאתר 8rda ואני רואה שרשום שם A3 אז השאלה אם זה אותו דבר כמו הגשר הצפוני או שזה משהו שונה?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לכל צ'יפ ישנו סטפינג משלו. בעיקרון, כן, אפשר לזהות סטפינג לפי צ'יפ הגשר הדרומי. המומלץ לOC הוא A3, כדרך אגב.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים עד כמה שאני יודע, בין אם זהו הצ'יפ שבגשר הדרומי או הצפוני, תוכנות יזהו את סטפינג אך ורק כA2.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר ברור שיש הבדל במספרים האחרים השאלה היא אם הsouthbridgeהואA3אז זה אומר שגם הNORTH BRIDGEיהיהA3או שזה לגמרי לא קשור?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים עד כמה שאני יודע, בין אם זהו הצ'יפ שבגשר הדרומי או הצפוני, תוכנות יזהו את סטפינג אך ורק כA2.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים נייק צודק אני ראיתי בעיניים שלי שיש לי A3 אבל wcpuid אומר לי שהסטיפינג הוא A2בכל אופן תסמוך רק על העין ובקשר לזה שרוצה רק A3זה עיניין של מזל ידידי אתה לא תוכל לדעת מה קיבלת רק בביתך...
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר כל אלה שיש לכם לוחות8RDAאצלכם קרה מצב שצפוני והדרומי לא אותו דבר?כאילו אחדA2 והשני A3 למשל?(אני פשוט מתכנן לקנות את הלוח אז אני עושה בדיקה לפני....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.