עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מי OC-ר יותר טוב BADAXE1 או DFI INFINITY 975X\G

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות את אחד הלוחות האלה בשביל יכולת ה CROSSFIRE ( יש לי 2X 2900PRO) , ועבור OC ....

יש ברשותי שני מעבדים E6400 ו E2140 ...

שני הלוחות מאפשרים CF ב X8- X8

כמובן התיחסות ל BADAXE אחרי PENCILE MOD שמאפשר OC חופשי ( פותח מתחים וכו ....)

את שניהים אני יכול להשיג בסביבות ה 500 ש"ח ....

אם מישהו יודע על לוח אחר שמאפשר CROSSFIRE ב X8 - X8 בסביבות מחיר זה אז גם טוב ....תודה

פורסם

בטוח לא במחיר טוב אבל כל הX38 תומכים בCF של X16 בשני הנתיבים ומעולים לOC ... הX38-DQ6 של גיגהבייט לדוגמא...

2140 לOC זו בחירה גרועה בגלל מכפלה נמוכה מדי. ה2160 אופטימלי וה2180 טוב לOC גבוה בFSB נמוך.

אגב למערכת עם שני 2900, הייתי משקיע טיפלה יותר - Q6600 G0 מסוגל לOC גבוה לרוב (3.4-3.6 די מובטח). יקר יותר אבל חזק הרבה יותר ומועיל במשחקים מודרניים שתומכים בריבוי ליבות. ההמלצה שלי באה לאור זה שיש לך שני 2900 (אתה לא נכנס לסטטיסטיקה של מחשב תקציבי לOC).

פורסם
  • מחבר

(אתה לא נכנס לסטטיסטיקה של מחשב תקציבי לOC).

כמובן שלא ..אבל העניין הוא שלוח ה X38 הכי זול עולה מעל 1300 ש"ח , וכבר בדקתי הרבה ביקורות וראיתי שיש ממש הבדל של 1-3 עד 0 FPS בין X8-X8 ו X16-X16

שלא לומר שאני חוסך לעצמי מעל 800 ש"ח על לוח ....

למשל : http://www.bit-tech.net/hardware/2007/10/12/crossfire_comparison_intel_x38_versus_p35/1

בנוסף ה E6400 שלי יושב עכשיו על P965-DQ6 של Gigabyte ויכול לעבוד על 3.8 יציב ...אז עובר את Q6600

אני יודע שלוחות ה 975X מוגבלים ל FSB של 400 ...אבל אני מוכן לעשות מודים ולסחוט כמה שיותר ...אני לא עושה את זה כי אין בררה ...אלה פשוט נראה לי כיף חיים :o

פורסם

באמת אין הבדל גדול בין ה 8 ל 16 X אז זה באמת לא שווה 800 שח תוספת ,תשאר עם ה DFI INFINITY לדעתי למרות ששתי הלוחות טובים .

פורסם
  • מחבר

באמת אין הבדל גדול בין ה 8 ל 16 X אז זה באמת לא שווה 800 שח תוספת ,תשאר עם ה DFI INFINITY לדעתי למרות ששתי הלוחות טובים .

כן גם אני נוטה לכיוון ה INFINITY ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.