עבור לתוכן

שאלה על מהירות שיתוף (האעלה) בשיטת הטורנטים

Featured Replies

פורסם

לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה??

אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם. :nixweiss:

פורסם

לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה??

אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם. :nixweiss:

1.איזה חבילה אתה

2.תבדוק את ההגדרות

3.אם אתה משתמש באזוראוס תשתמש באפשרות SUPER SEED

פורסם
  • מחבר

1. 1.5M של בזק בין לאומי, מהירות האעלה של 18, לפעמים 23.

2. ההגרות בסדר גמור.

3. אני משתמש ב"יו טורנט".

פורסם

1. 1.5M של בזק בין לאומי, מהירות האעלה של 18, לפעמים 23.

2. ההגרות בסדר גמור.

3. אני משתמש ב"יו טורנט".

אני לא מוצא את פרטי החבילה שלך בבזק אבל זה אמור להיות בסביבות ה15 להעלאה או משהו כזה... אתה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

מהירות האעלה של חבילת 1.5M זה 18, ככה זה בכל מקום :nixweiss:

פורסם

מהירות האעלה של חבילת 1.5M זה 18, ככה זה בכל מקום :nixweiss:

אין חבילה של 1500/144

פורסם
  • מחבר

אולי עכשיו אין, היה בעבר, אני הרבה זמן בחבילה הזאת.

ואני אומר לך בוודאות שמהירות ההאלעה שלי היא 18 ולפעמים קופצת עד 23 לכמה שניות, אבל אני מניח שזה סתם התוכנה מזייפת.

פורסם

אולי עכשיו אין, היה בעבר, אני הרבה זמן בחבילה הזאת.

ואני אומר לך בוודאות שמהירות ההאלעה שלי היא 18 ולפעמים קופצת עד 23 לכמה שניות, אבל אני מניח שזה סתם התוכנה מזייפת.

תלך לSPEEDTEST.NET ותעשה בדיקה

פורסם
  • מחבר

202866452.png

:-\

פורסם

202866452.png

:-\

הוכחת את הטענה שלך... מרוצה?

בעיקרון אם לא שמת שום הגבלה על המהירויות אתה תעלה במהירות המקסימלית שאתה יכול באותו רגע... אני מקווה בשבילך שהקובץ לא גדול מידי

פורסם
  • מחבר

הוכחת את הטענה שלך... מרוצה?

בעיקרון אם לא שמת שום הגבלה על המהירויות אתה תעלה במהירות המקסימלית שאתה יכול באותו רגע... אני מקווה בשבילך שהקובץ לא גדול מידי

לא קלטתי ???

פורסם

די לריב!

קשה לסמוך על מה שהתוכנה אומרת לך בדיוק, הייתי מציע לך להשתמש בתוכנה לניטור רוחב הפס ע"מ לראות מה משתמש באינטרנט.

בכל מקרה, אם אתה מעלה ב12KBps ואתה לוקח עוד 1KB תקורה עוד 1-2KB לתעבורה אחרת ברשת (מסנג'ר, וכו') אתה מגיע לסביבות ה15KBps שזה 80%+ מרוחב הפס שלך. וזה בלי לגלוש באינטרנט באותו זמן.

אם אתה גם לוקח בחשבון שיכולות להיות תנודות של 10%~ ברוחב פס האפקטיבי אז אתה מגיע ל15 מתוך 16, הייתי אומר שזה תקין.

אבל שוב, תתקין תוכנה לניטור החיבור שלך כדי לדעת מה קורה.

פורסם
  • מחבר

עם איזו תוכנה אני יכול לנטר את מהירות החיבור??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים