עבור לתוכן

דיון על שכירות בשרון חלק ב"

Featured Replies

פורסם

תקנו קרוואן ממונע , תציבו אותו בלב סביון. ותגורו בלי חשבון :lol:

תחפש דירה בהרצליה ! אתה לא חייב לגור ברמת השרון. תמצא איזה דירה קטנה בהרצליה. חשוב לך לגור לבד או לא ?

פורסם

מפתאום?

אך ורק עם אמא.

פורסם

תכל'ס, הרצליה זו אחלה אופציה, במיוחד לנוכח הרכבת שתוך דקות מביאה אותך חזרה לאיזור השרון.

או שתבוא לגור פה ליד במנשיע, ב 650$ לחודש אתה שוכר טירה 40 חדרים :smile1:

פורסם

איפה?????

פורסם

נתניה אחלה עיר,אבל מי שרוצה עבודה בשפע לדעתי זה הוד השרון.

פורסם
  • מחבר

תכל'ס, הרצליה זו אחלה אופציה, במיוחד לנוכח הרכבת שתוך דקות מביאה אותך חזרה לאיזור השרון.

או שתבוא לגור פה ליד במנשיע, ב 650$ לחודש אתה שוכר טירה 40 חדרים :smile1:

אתם לא מבינים עדיין

1-הדיון לא עלי

2-הרצליה יקרה כמו רעננה -אאתם חולמים על מחירים שפוים בהרצליה

פורסם

כן כן

העיקר להמשיך לתרץ להישאר בבית עם אמא ולשחק איתה נינטנדו.

פורסם

הרצליה וכפר סבא גם מאוד יקרות

לא יודע איך מצאתה ווילה ב900$ אבל היום זה לא קיים

אפילו לא בשכונות מוזנחות

אמרתי אני ועוד 3 שותפים, כלומר 1200$, בשכונת נווה עמל (נכון, שכונה שלא נחשבת משהו). גם מצאנו דירת 5 חדרים (במצב טוב מאוד) בשכונת שביב ב-950$.

יש לי 3 חברים שגרים עכשיו בדירה ברחוב הדר, עולה להם בערך 900$ (הדירה ישנה, אבל החדרים גדולים מאוד).

אז חלאס לומר שהמחירים בהרצליה גבוהים כל כך. הכל עניין של איפה (ואיך) אתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

נווה עמל דווקה שכונה בסדר אבל נחשבת אחת השכונות הזולות בהרצליה ותיראה תמחירים לבד

שביב אותו הדבר

פעם תיכננתי לקנות בעתיד דירה בשביב כי השכונה היתה זולה

בפועל המחירים עלו כל כך שגם זה מעל הכיס שלי

למעשה אני לא חושב שאפשר לימצוא בשביב דירה סבירה לישכור בפחות מי 750$ היום וגם זה יהיה קשה

אתה מבין גם דירות במקומות הזולים ביותר יקרות בשרון

פורסם

:'(

פורסם

אז אל תגור בשרון. כל כך קשה להבין את זה? אחיך לא יכול לגור עשרים דקות נסיעה מהשרון? בשביל מה יש תחבורה ציבורית? רכב? קטנוע? סתם בשביל הפוזה? תבין אין לך יותר מידי אפשרויות. או שהוא שוכר צריף במחיר מופרז וגר בשרון או שהוא שוכר דירה נורמלית חצי שעה נסיעה מהשרון. אתה לא יכול לקבל דירה טובה במחיר זול. זה כמו שאני אדרוש מרצדס במחיר של פיאט באותו שנתון.

פורסם

נווה עמל דווקה שכונה בסדר אבל נחשבת אחת השכונות הזולות בהרצליה ותיראה תמחירים לבד

שביב אותו הדבר

פעם תיכננתי לקנות בעתיד דירה בשביב כי השכונה היתה זולה

בפועל המחירים עלו כל כך שגם זה מעל הכיס שלי

למעשה אני לא חושב שאפשר לימצוא בשביב דירה סבירה לישכור בפחות מי 750$ היום וגם זה יהיה קשה

אתה מבין גם דירות במקומות הזולים ביותר יקרות בשרון

קרירין, איך נגיד בצורה עדינה - נוה עמל ובמיוחד שביב הם לא שכונות משהו (NO OFFENCE).

בכ"מ בקשר לדיון המקורי - השכן שלי נפטר ואשתו רצתה לעבור דירה אך המשכיר לא היה מוכן לוותר לה על החוזה. היא שילמה

600$ לדירת 3 חדרים ישנה קומה ראשונה ברעננה. זה היה ביום שישי בבוקר. בשבת בצהריים הוא כבר סגר עם זוג אחר שהשכירו

ב850$ את אותה דירה והיו מאושרים שהשיגו במחיר "זול" כזה.

פורסם
  • מחבר

אז אל תגור בשרון. כל כך קשה להבין את זה? אחיך לא יכול לגור עשרים דקות נסיעה מהשרון? בשביל מה יש תחבורה ציבורית? רכב? קטנוע? סתם בשביל הפוזה? תבין אין לך יותר מידי אפשרויות. או שהוא שוכר צריף במחיר מופרז וגר בשרון או שהוא שוכר דירה נורמלית חצי שעה נסיעה מהשרון. אתה לא יכול לקבל דירה טובה במחיר זול. זה כמו שאני אדרוש מרצדס במחיר של פיאט באותו שנתון.

אין מקום זול 20 דקות נסיעה לאזור שלא נימצא בשטחים

אחי צריך לינסוע בבוקר לעבוד בשרון (גנן) ולא יכול להרשות לעצמו פקקים ארוכים

כי זה עבודה בקבלנות

וזה לא קשור לאף פוזה ולא בטיח

אני אישית כמו שאמרתי יעבור כניראה יום אחד לגליל

כי אני לא מרגיש שיך לאזור איך שהוא היום גם ככה

קרירין, איך נגיד בצורה עדינה - נוה עמל ובמיוחד שביב הם לא שכונות משהו (NO OFFENCE).

יצא לי להיות כמה פעמים ב2 השכונות בתקופה האחרונה

אז נכון זה לא שכונות יוקרה אבל זה גם לא מיגדל (רעננה)

סך הכל שכונות מיושנות אבל סבירות לגמרי -הבעיה זה שגם הן עלו מאוד במחירים

פורסם

הפיתרון פשוט: שכירת דירה במחיר מופקע או החלפת מקצוע. אין פיתרון אחרי. מחירי הדירות רק צפויים לעלות. זאת תוצאה של ביקוש מול הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים