פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס..איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה?עם זה לא המקום המתאים תעבירו
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים יש אפשרות, אבל זה ניראה לי מתאים לפורום תוכנות.... יש גם תוכנה חינמית אבל לא ניראה לי שהיא תעזוראחרי פירמוט גם (זה תלוי גם איזה סוג של פרמוט עשית) בשם Recuva.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים תראה בעקרון כאשר מוחקים קובץ או מפרמטים המידע עדיין נשאר בדיסק קשיח/מחיצהאבל רק עד שהוא מוחלף במידע חדש,אז בעקרון אם כבר וינדוס הותקן מחדשאז זה החליף הרבה קבצים שיכולתה לשחזר והפחית משמעותית את הסיכוייםאז תוכל לשחזר רק חלק מהדברים ולא הכול דע לך דבר אחד: כל קובץ חדש שנוצר לך במחיצה יכול להחליף קובץ "אבוד" בדיסק קשיחולהפחית עוד יותר את הסיכויים,ולכן אם אתה עדיין מעוניין בלנסות לשחזר כבה את המחשבונתק את הדיסק קשיח ,חבר אותו כדיסק קשיח משני למחשב אחר (אולי אפילו תשתמש בקופסה חיצונית אבל לא הכרחי)ואז משמה כבר תשתמש בתוכנה לשחזור (וכמובן בשום אופן אל תשמור את הקבצים שאתה משחזר לאותה מחיצהממנה הם היו) ,התוכנות הכי טובות לשחזור מידע הםfile scavenger/getdataback/easy recovery pro/r-studio/data recovery wizard/power data recovery
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים הועבר לפורום תוכנה ע"י מודר Windowsבסטיקי "אוסף תוכנות מומלצות" תוכל למצוא המלצה לכמה תוכנות שחזור קבצים שמשתמשים עבדו איתם ווידאו שאכן עובדות כמו שצריך.בנוסף לזה, אני אמליץ גם על R. STUDIO שנדב המליץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.