עבור לתוכן

התנתקות מודם ALE 150 ADSL

Featured Replies

פורסם

לפני שלושה ימים עברתי לADSL. מאז שקיבלתי את המודם הוא לא הפסיק להתנתק. אין פרק זמן קבוע של ניתוקים. מתנתק מתי שבא לו.

יש לי פילטרים בכל השקעים. ביטלתי את כל הצריכת חשמל חיסכונית כמו שאמרו לי בתמיכה ועדיין יש ניתוקים.

כדי להחליף למודם רשת, מה שיש לי עכשיו זה יואסבי, צריך לשלם 130 שקל שממש לא בא לי לשלם.

מה אתם מציעים לי לעשות ?

פורסם

תנסה להוציא את זה מהם בדרכים אחרות .. אלא אם אתה רואה שאין מנוס , אז תשלם .

בעבר הייתי על מודם USB ברשת בייתית (עזבו את העבודה שעל מחשב בודד ההתקשרות לאינטרנט לא החזיקה הרבה זמן מעמד..) כל חצי שעה ניתוק . לאחר הרבה צעקות קיבלתי מודם של ECI חדש חינם.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא מבין למה אני אמור לשלם על הבעיה שלהם. כשהייתי בכבלים והתקלקל לי מודם (היה פעמים) בא אלי טכנאי הביתה והחליף אותו. עכשיו אצל בזק הם מנסים לנפנף אותי בטענות שהבעיה לא במודם אלא במחשב (עלק). ולמה אני צריל לשלם על מודם שאני אקח בהשאלה ובגלל שיש לי כל הזמן ניתוקים ? מלא אם הייתי רוצה סתם להחליף בלי סיבה. ואם גם המודם ההוא יעשה בעיות ? אז יוצא שסתם זרקתי 130 שקל לאוויר. זה ממש מעצבן כשמים להוריד משהו ללילה ומגלים שכלום לא ירד בגלל הניתוק.

פורסם

רק מה הקשר ל"כללי" לא הבנתי?

בכל אופן, אתה מקבל מסכים כחולים? רסטארטים פיתאומיים? אם לא אז תפנה לספקית האינטרנט שלך שהביאה לך את המודם וכמו שנאמר תוציא עליהם קצת את הגרון, מקווה שיעזור לך.

פורסם

אם לא אז תפנה לספקית האינטרנט שלך שהביאה לך את המודם וכמו שנאמר תוציא עליהם קצת את הגרון, מקווה שיעזור לך.

המודם סופק על ידי חברת התשתית ולא על ידי ספק האינטרנט (כלומר בזק כיוון שמדובר בADSL)

פורסם

אם עברו רק שלושה ימים אתה פשוט קם ברוגע עם המודם, הולך לבזקסטור הקרוב ודורש שיחליפו לך את המודם למודם רשת וכיוון שתוך 14 יום מותר לך להחליף מודם/לבטל את העיסקה בלי לשלם אגורה.

אם עושים לך בעיות בבזקסטור (אין אישור להחלפה ממוקד האינטרנט במחשב שלהם), אחרי שאמרת את העניין עם ה14 יום, תבקש מהנציג/ה להתקשר למוקד האינטרנט מהטלפון שלהם. הם קרוב לוודאי יתנו לך לדבר איתם במקום שהם ידברו אז מה שאתה עושה זה אומר לנציג את אותו הדבר שאמרת לנציג בבזקסטור.

לא מוכנים להסדיר איתך את העניין, תדרוש לדבר עם תומך בכיר (לא אחראי, בכיר). אם התומך הבכיר לא מסכים להחליף לך את המודם למודם רשת תבקש מהנציג בבזקסטור להתנתק.

עוד כמה טיפים, אם הנציג מציע לך נתב לרשת ביתית אל תתפתה, כיום מה שהם מציעים, לדעתי, לא מתחרה במה שאפשר לקנות לבד, כולל בתמיכה.

הנציגים ה"רגילים" במוקד תמיכה של בזק הם לרוב נציגים חדשים ולא מנוסים, אל תתעצבן עליהם פשוט תדרוש לדבר עם תומך בכיר אם אתה נתקל בהתנגדות.

הזמן הוא לא לצידך, תעשה את זה כמה שיותר מהר כדי שלבזק לא יהיו טענות.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחח, עכשיו בדקתי מאיזו שנה הדרייברים האחרונים למודם הזה. נחשו מה, משנת 2003 :lol: :lol:

מה גם שכאשר הלכתי לקחת את המודם שאלו אותי איזה אני רוצה USB או רשת ובתומי אמרתי USB כי מודם כבלים שהיה אצלי היה מחובר דרך USB אז לא חשבתי שיהיו בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים