עבור לתוכן

מתלבט בין d2 vs iaudio 7 vs clix 2

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7

מהסיבה שהוא הכי קטן

השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...)

והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין)

את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים?

(איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)?

שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק איתם (מה גם שזה מוסיף למשקל ולסרבול) וכנ"ל לגבי הקליקס

תודה מראש! ואשמח אם יהיו תשובות עד יום שבת (הכי מאוחר שאני אקנה, יום ראשון אני מתגייס....בתקווה עם הנגן)

עריכה:

מצאתי תמונה של הD2 וה7 אחד ליד השני, שמבהירה שאין הרבה הבדל בגודל (אולי בעובי?) השאלה איך הקליקס, וגם שמתי לב שבתמונה יש סימני טביעות אצבעות על המסך של הD2, האם יש אנשים שיש להם את הנגן שיכולים להגיד אם זו בעיה חוזרת וכו?

הנה התמונה:

http://img1.pconline.com.cn/pconline/0708/27/1090905_3.jpg

פורסם

אני נמצא באותה התלבטות כמו שלך לגבי ה7 והD2. אני יברר בבאג מתי תגיע גרסת ה16 ג'יגה. אם תגיע בזמן הקרוב אז אני כנראה יחכה. אם לא, אז אני קונה את הD2.

מתגייס יום ראשון הזה?

הנה לך עוד תמונות השוואה בין הD2 ל7 בביקורת על ה7 בiaudiophile.

http://www.iaudiophile.net/e107_plugins/content/content.php?content.98

פורסם
  • מחבר

כן, מתגייס מחרותיים כאילו

היום הייתי בבאג, ושאלתי אותו מתי מגיע ה16 ג'יגה, והוא אמר שאין לו מושג ואין דרך לדעת, שיכול להיות שזה תקוע במכס, ויכול להיות שזה עוד לא מוזמן,

קיצר הוא לא אמר כלום..

וכבר הייתי כולי במצב רוח לקנות את הD2 (אחרי שראיתי אתמול שאפשר לשים משחקים ופלאש עליו בגלל העדכון גרסא) ואז הוא אמר שאין להם במלאי בכל הרשת 8 ג'יגה

קיצר, לצערי, זה נראה לי יאלץ לחכות לשבוע הבא הקניה....

אני ממליץ שתלך לראות גם בעצמך, גם לD2 וגם ל7 היה בטריה אז יכולתי לשחק איתם קצת (אני חייב להגיד שהעדפתי את הממשק של ה7)

וגם היה הקליקס, רק בלי בטריה (אבל הוא נראה ממש מגניב.... חבל רק שהבטירה ל24 שעות...)

ואם תבוא עם אוזניות מהבית (האוזניות לא פתוחות) יכול להיות שתוכל גם להשוות בשמיעה- מבחינת גודל אין הבדל גדול, כשבמשקל יש קצת עדיפות ל7

ולפי התחושה שלי הD2, כמו שחששתי קצת שביר (מצריך מגן מסך שעולה עוד איזה 60, וגם נראה לי עדיף איזה קייס שיעלה אני מניח בסביבות ה100...)

המסקנה שלי היא כזאת: אם הצורך הוא רק MP3 הייתי הולך על ה7 16- ג'יגה כשיצא (אם יש לך זמן לחכות, או לקנות בחו"ל)

ואם מעניין אותך עוד פיצ'רים אז הD2, (יש לו מלא דברים נחמדים כמו TV OUT-מה שהופך אותו לנגן סרטים לכל דבר, העניין של המשחקים בפלאש, הכניסה של הSD (שיכול להיות ממש שימושי בטיולים להוריד תמונות מהמצלמה וכו'), בכל זאת מסך יותר גדול שמאפשר צפיה, גם אם לא נוחה במיוחד, בסרטים, וזהו...

קיצר חפרתי שעה, אז שבת שלום כולם

פורסם

התנסיתי כבר ב2 הנגנים. הבעיה היא זה הנפח. סרטים וכל הפיצ'רים של הD2 זה נחמד אבל לא נורא אם לא יהיה כי מה שחשוב לי זה המוזיקה. הסאונד באייאודיו 7 מעט יותר טוב וגם הממשק עדיף לדעתי. אבל אין עוד אין את ה16 ג'יגה בארץ ואם לא יגיע אז אני ילך על הD2 שגם הוא נגן מצויין ואני אוהב אותו.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אם רק גודל משנה לך, אז לך על הD2 8 ג'יגה, ותוסיף כרטיס 16 כשיצא (רק קח בחשבון שהשמעה מהכרטיס צורכת משהו כמו 20 אחוז יותר בטריה ממה שהבנתי)

או שתקנה עכשיו כרטיס 4 (8+4) ותקנה 16 בעתיד...

זה גם נראה לי יהיה יותר זול ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים