פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל...אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTERמה אני יכול לעשות?תודה מראש...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים כלום,עד כמה שידוע לי ראוטר ומודם הם שני מכשירים שונים לחלוטיןלא הבנתי מה בכלל ההיגיון מאחורי הרעיון הזה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר ההגיון הוא שפעם הצלחתי לגרום לראוטר שלי פשוט לפעול כמודם בלי כל החסימת פורטים...אני פשוט לא מבין איך עשיתי את זה, אולי מישהו יודע...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אכן, ראוטר ומודם הם שני מכשירים שונים, עם זאת, מרבית ה"מודמים" שבזק מספקת בשנתיים האחרונות הם בעצם ראוטר מסורס בתחפושת, כנראה מזה נובע הבילבול.מה דגם הראוטר, והאם קנית אותו באופן פרטי, או שקיבלת אותו מבזק?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר +ECI B-FOCuS Router 312המכשיר הוא ADSL2+MODEMככה שהוא יכול להיות גם מודםיש עליו את הלוגו של WOWהתקשרתי לתמיכה הטכנית והם אמרו לעשות RESET, עשיתי את כל מה שהם אמרו, וזה חוזר להיות ROUTER...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר אני לא מקבל הודעת שגיאה...אני עושה ריסט לראוטר, הוא מתאפס, וחוזר בחזרה להגדרות שלו...התומך אמר לי שהוא אמור להתאפס ולהפוך למודם...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים הנה החוברת שלו (בעברית) אולי תמצא שמה את הפתרוןhttp://ioannis.mpsounds.net/blog/?dl=B-FOCuS_312_Heb29704.pdf
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים .נורת האינטרנט דולקת במודם ?[ניסית לעשות לו ריסט דיפולט דרך ה ממשק הWEB ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.