עבור לתוכן

האם יהיה יורש בקרוב ל Mx revoultion

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

פורסם

כמה זמן יש את ה-Mx revoultion בשוק

יש לך מושג?

פורסם
  • מחבר

נגיד שנה וחצי, שזה הרבה זמן

פורסם

היי

יש לי את העכבר אז חשבתי שאני אוכל לעזור לך בעניין , אם יש לך לבטים , שאלות וכו .

לוגיטק לא פירסמה חדשות על עכבר חדש לאחרונה אז אני לא יודע מה לומר לך לגבי יציאת עכבר חדש , אבל אולי אני לא מעודכן , כדאי לך להסתכל באתר שלהם ליתר ביטחון , ואם תמצה עכבר שיתאים לך יותר , אולי כדאי לך להמתין בשבילו .

כמה עצות לי אליך לגבי העכבר הזה -

אם אתה משחק / משתמש הרבה במחשב ובעכבר בכלל , אני לא ממליץ לך לקחת עכבר אלחוטי , למרות כל היתרונות שבזה , משום שהסוללות נגמרות מהר מאוד ולפעמים יכול להיות חסרון (כבר קרו לי מקרים שהייתי על המחשב ותיפעלתי אותו עם המקלדת בלבד , קצת מעצבן .. אבל אם יש לך עכבר רזרבי , הבעיה לא קריטית..)

אם אתה מכיר מישהו קרוב שיש לו את עכבר , תמיד טוב ללכת ולנסות אותו לפני הקניה , ככה תדע אם הוא מתאים לך או לא (היה לי גם ה VX , שבו יש יתרון של החלפת סוללות AA , אבל הוא לא התאים לי משום שהוא היה קטן מדיי והוא מתאים יותר למחשב נייד - הוא קטן יותר מה MX) .

אם יש לך שאלות , שאל בשמחה , אפילו בפרטי אם תרצה :)

המשך יום נעים ,

נדב .

פורסם
  • מחבר

היי

יש לי את העכבר אז חשבתי שאני אוכל לעזור לך בעניין , אם יש לך לבטים , שאלות וכו .

לוגיטק לא פירסמה חדשות על עכבר חדש לאחרונה אז אני לא יודע מה לומר לך לגבי יציאת עכבר חדש , אבל אולי אני לא מעודכן , כדאי לך להסתכל באתר שלהם ליתר ביטחון , ואם תמצה עכבר שיתאים לך יותר , אולי כדאי לך להמתין בשבילו .

כמה עצות לי אליך לגבי העכבר הזה -

אם אתה משחק / משתמש הרבה במחשב ובעכבר בכלל , אני לא ממליץ לך לקחת עכבר אלחוטי , למרות כל היתרונות שבזה , משום שהסוללות נגמרות מהר מאוד ולפעמים יכול להיות חסרון (כבר קרו לי מקרים שהייתי על המחשב ותיפעלתי אותו עם המקלדת בלבד , קצת מעצבן .. אבל אם יש לך עכבר רזרבי , הבעיה לא קריטית..)

אם אתה מכיר מישהו קרוב שיש לו את עכבר , תמיד טוב ללכת ולנסות אותו לפני הקניה , ככה תדע אם הוא מתאים לך או לא (היה לי גם ה VX , שבו יש יתרון של החלפת סוללות AA , אבל הוא לא התאים לי משום שהוא היה קטן מדיי והוא מתאים יותר למחשב נייד - הוא קטן יותר מה MX) .

אם יש לך שאלות , שאל בשמחה , אפילו בפרטי אם תרצה :)

המשך יום נעים ,

נדב .

תודה רבה

הדבר היחידי שמסקרן אותי לגבי העכבר, זה האם הגלגלת שלו באמת שווה, כי בעכבר שלי Mx700 יש שני כפתורים קטנים לייד הגלגלת

לגלילה מהירה, מאוד מאוד שימושי. השאלה האם הגלגלת טובה מזה.

תודה

פורסם

איך הוא במשחקים, כמו שמתארים אותו פה החברה לא ממש עונה על הדרישות שם

האם זה באמת נורא כל כך? או שניתן להסתדר אם מתכנתים את הכפתורים למה שרוצים על-מנת

שיהיה כמה שיותר נוח במשחק.

הבנתי שבעבודה סדירה (לא משחקים ) העכבר נפלא מתפקד נפלא איך זה לדעתך?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים