עבור לתוכן

התקנת רוקבוקס על סנסה E250

Featured Replies

פורסם

היי... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי... אתמול קניתי נגן סאנדיסק E250. הנגן לא תומך בעברית אבל את זה כבר ידעתי כשקניתי אותו... הדבר הממש גרוע בנגן הזה הוא שאי אפשר לסדר את השירים בתיקיות לפי בחירה שלי... וזה לא הסוף, בשירים בעברית, גם אם אני משנה את שם השירים מעברית לאנגלית במחשב ואז מתקין את זה על הסנסה זה לא משנה את השפה וזה יוצא בעברית הפוכה.

שמעתי על תוכנה שקוראים לה ROCKBOX שאמורה לתקן את הבעיות האלה. הורדתי אותה ופעלתי לפי ההוראות האלה: http://download.rockbox.org/manual/rockbox-sansae200/rockbox-buildch2.html

העניין הוא שניסתי לעשות את ההתקנה האוטומטית אבל התוכנה לא מוצאת את הסנסה, וכשחבר שלי ניסה להתקין את התוכנה מניואלי, זה כל הזמן חזר לתוכנת ההפעלה המקורית (ומלאת החסרונות).....

אנא מכם! האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות בכדי להתקין את הרוקבוקס...?

תודה ויום נעים

(זה ממש חשוב לי כי ביום ראשון אני מתגייס ולא יהיה לי מחשב או זמן)[br]פורסם בתאריך: 15.11.2007 בשעה 15:29:46

ועוד משהו שיכול לעזור לי...

גם אם אני אצליח לשנות את התאגס (TAGS) של קבצי המוזיקה, השימוש בנגן יהיה נסבל ואפילו סבבה לגמרי.

אז אם משיהו מכיר תוכנה לשינוי טאגס אני אודה לו מאוד!

אני צריך את זה כי הנגן קורא את הטאגס של הקבצים ואז חלק מהשמות שמופיעים לי לא נכונים ו\או מלאים בסימנים של אחוזים וסימני שאלה.

לכן אם אני אשנה את התאגס של הקבצים במחשב ואז אעביר את זה לנגן, השמות יהיו נורמלים.

תודה!

פורסם

אפשר להתקין עברית חינם, ע"י עדכון שמוצע מסנדיסק.

וכמו שאני יודע אפשר לסדר בתקיות, אז הבעיות שלך די יפתרו אם לא תרצה את הרוקבוקס

פורסם

אפשר להתקין עברית חינם, ע"י עדכון שמוצע מסנדיסק.

וכמו שאני יודע אפשר לסדר בתקיות, אז הבעיות שלך די יפתרו אם לא תרצה את הרוקבוקס

כבעלים טרי של e280 שוקל גם את אופציית הרוקבוקס ולא מעודד מה שכתב פותח האשכול.

איפה באתר של סנדיסק יש קושחה עם עברית? עד כמה שידוע לי הם לא מציעים עברית מלאה כרגע.

לגבי התיקיות, לא ראיתי שיש כזו אופציה בנגן. יכול לפרט?

תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.11.2007 בשעה 16:28:03

br]פורסם בתאריך: 15.11.2007 בשעה 15:29:46

ועוד משהו שיכול לעזור לי...

גם אם אני אצליח לשנות את התאגס (TAGS) של קבצי המוזיקה, השימוש בנגן יהיה נסבל ואפילו סבבה לגמרי.

אז אם משיהו מכיר תוכנה לשינוי טאגס אני אודה לו מאוד!

אני צריך את זה כי הנגן קורא את הטאגס של הקבצים ואז חלק מהשמות שמופיעים לי לא נכונים ו\או מלאים בסימנים של אחוזים וסימני שאלה.

לכן אם אני אשנה את התאגס של הקבצים במחשב ואז אעביר את זה לנגן, השמות יהיו נורמלים.

תודה!

לא ממש הפניה לקובץ אבל האם נתקלת בתופעה שלא כל השירים שהעברת נמצאים ברשימת ההשמעה עצמה? פיזית הם שם אבל לא מנוגנים. ייתכן שזה גם עניין של תגים?

אני אבדוק את העניין לעומק הערב ואשתדל להשיג תוכנת תגים טובה. בטוח שיש כזו.

עדכון: הנה מקור אינפורמטיבי על תגיות ותוכנות לטיפול בהן:

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=10174

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

אני מתחיל לשנות את הטאגס...

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים