פורסם 2003 במרץ 2522 שנים 2000 agoiaשלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שליהצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיעתאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוקאיך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מהואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאיםשלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50שקל במקרה שליאז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצהשילך למקצוענים שבנינו
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לפי המפרט שלך אני מבין שיש לך7VRXPעם הלוח הזה הגעת לבאס 220?ומה המעלות של המעבד\לוח?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מעלות?ואיזה Hsf יש לך?*The Byter באיזה חומר שהתמשת בשביל לפרוץ את המעבד?צבע מוליך?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מעלות?ואיזה Hsf יש לך?*The Byter באיזה חומר שהתמשת בשביל לפרוץ את המעבד?צבע מוליך?אני משתמש בערכה שמכילה נוזל שבו כ99% כסף.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מאיפה אני יוכל לקנות את הערכה הזאת?וכמה היא עולה.כי גם אני רוצה לפרוץ את המעבד שלי ולהגיע לבאס 166.יש לי לוח 7vrxp אז אני לא מצפה להרבה.ולאחי יש eopx 8k9a2+ שאצלו אני מקווה להגיע ל 200+-הEpox אצלו פורץ מכפלה רק לT-Bred ולPolmino צריך לפרוץ ידנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.