עבור לתוכן

סוגית UPS האם כדי?

Featured Replies

פורסם

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ?

יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

פורסם

מערכת UPS היא דבר מאוד מומלץ לכל אחד שמעביר קצת מעבר ל3שעות ביום על המחשב. בעיקרון, 650Watt יהיו בסדר, אבל תפרט לגבי החברה של המוצר.

פורסם
  • מחבר

זה לא של חברה ידוע כל כך זה הכי זול שקיבלתי

זה משנה של איזה חברה זה?

ושמעתי שצריך להחליף סוללה לאחר שנה שנתיים של שימוש זה נכון?

פורסם

זה 650W או VA?

זה דיי עקרוני. יש כאלה שכותבים W וזה בעצם VA.

VA*0.67=W

פורסם

לפני שאתה מפתח ציפיות היום רוב המסכים מחוברים לחשמל ישירות ולא דרך הספק כך שלהמשיך להישתמש במחשב לא תוכל היתרון היחיד הוא שתוכל לכבות את המחשב בלי שהוא יפול ויותר חשוב המחשב מקבל הספקת חשמל יציבה רק אחרי שתחבר UPS תגלה כמה פעמים יש הפסקות חשמל קטנות שאתה לא מרגיש המחשב לא נכבה (יש בספק כבל) אבל כל הענין לא בריא למחשב אצלי החשמל גרוע במיוחד והיתי שורף ספק כל שנה וחצי לפני הUPS

הבטריות מאבדות מאורך החיים שלהם עם הזמן UPS של 450W 750 VA אחרי שנתיים מחזיקה 15 דקות בערך ולהחליף זה כמעת לקנות חדש

פורסם

קניתי לפני 3 שנים UPS, ולדעתי הוא שווה כל גרוש.

אתמול כשהיתה סופה וכל 5 דקות היתה קפיצה קטנה הייתי ממש אסיר תודה על ה UPS.

אבל צריך לקחת בחשבון שכל זמן מה צריך להחליף את המצבר, שזה לא עסק זול.

פורסם

צריך לבדוק למה מתאים כל "אופס" למשל- מחשב+מסך 17"

או מחשב+מסך 15"

לדברים האלו יש הגדרות. תעשה סקר.

תחקור.

תתעניין.

תשכיל.

תחכים.

תרחיב אופקים.

ואז:

תלמד אותנו ;D

פורסם

אני בכלל לא מחבר את המסך ל UPS רק את המודם של האינטרנט והמחשב וכשיש הפסקת חשמך יותר ארוכה מ 8-10 דקות אני מכבה את המחשב. לא צריל מסך בכלל כי הוא צורך המון חשמל ומרוק את הUPS מהר אני מעדיף שהUPS יחזיק יותר זמן את המחשב עצמו.

פורסם

אני מוצא בזה פחות הגיון בגלל שברגע שיש הפסקת חשמל אז יש לך כמה דקות לסגור את המחשב באיזי,

לכבות את המסך בשנטי, להבדיל מלהיות עם מסך כבוי ובעיה לסיים דברים שאתה עובד עליהם, ואז לסגור.

מניסיון מר עם חברת חשמל אז הפסקות החשמל שלהם זה יותר מדיי זמן מלהמר שהחשמל יחזור לפניי שאני אעבד את מה שאני עובד עליו.

סמי

פורסם

השבוע הגיעו מים עד נפש. כל כמה דקות נפילת מתח והמחשב כבה. לא הצלחתי לסיים משחק רשת אחד כמו שצריך :(

אני חושב ש UPS זה אחלה דבר ו 400 שקל שווה את זה במקום כל כאב הראש.

פורסם

לדעתי הוא שווה את כל הכסף שמוציאים איתו מה לא את ם לא מסכימן איתי

בוא נגיד שיש סופה ואין חשמל אז אתה מחבר ups וכל קשורה ...

מומלץ בחוםץץ :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים