עבור לתוכן

אנשים אני לא מאמין.. אני משייט על באס של 220 פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

זה נחשב טוב?

אתמול פתחתי מכפלה עם חבר שעזר לי שבהמשך אני אספר לכם מי זה

יש לי זיכרון מסוג

xtreme ddr 256 pc 2700

epox 3ka

2000 xp agoia

ואני משייט לי על 220 באס ללא תקיעות ורציתי לדעת אם זה נחשב טוב

?

פורסם

זה מעולה

גם הזיכרון וגם הלוח פשוט נותנים בראש

איזה כרטיס מסך?(שעומד ב88 קלוק)

פורסם
  • מחבר

אסוס גי פורס 3 64

פורסם

ח"ח על ההצלחה כזו

עכשיו לך עם המכפלה אולי תוציא מהמעבד עוד מגהרצים

פורסם
  • מחבר

זה נחשב בס מוצלח?

פורסם

כן

פורסם

זה נחשב בס מוצלח?

מאוד!!!

אגב הליבה שלך זה פאלאמינו נכון?

פורסם

זה נחשב בס מוצלח?

Uber מוצלח

פורסם

האם הזכרונות ב-100% ? אם כן זה נשמע תמוהה מאד, אגב שים בדטא בייס...

פורסם

גם אני מריח פה משהו מסריח-בקשר לשאלה האם הזכרונות על 100 אחוז?

תנסה לעלות את המכפלה תרוויח כמה מגה הרצים...

בכל אופן אם הכל "נקי" זאת אחלה תוצאה שבעולם

פורסם

תן לו קצת במגהרצים

פורסם
  • מחבר

אני הצלחתי להגיע ל1950

מיד תמונות

פורסם

adamjo כל הכבוד אחלה תוצאה אחי יש מצב שאתה מביא לינק ל3DMARK ?

נ.ב

אני מקווה להגיע לזה ויותר עשיתי את ה- VVD כמו שאמרתי ואכשיו אני מכין לי את הקירור למופסט וזהו.. בערב תקבלו גם תמונות

(דרך אגב זה עובד כי בביוס זה מראה 1.8-1.86 וולט לציפ אבל אני מפחד להפעיל את המחשב להרבה זמן ולעמיס עליו כי אני מפחד שיילכו המופסט :-\)

פורסם

הכל נקי וכשר (מעשה ידי).

הזכרון ב100% בתיזמונים רגועים - 2.5-3-3-6.

אין לי שום מושג איך הזכרון הזה עומד ב220(!) יש לי פה סטיק דומה והוא לא עושה 185 לא משנה מה...

בסנדרה התוצאות היו קצת מעל 3000MB/sec.

המעבד מגיע (עם קרור אוויר) לכ1950~.

EPOX חברה EPOX !

פורסם

יש קשר בניהם כי המופסט מספקים את החשמל לציפ ועם הציפ דורש יותר חשמל אז החום של המופסט עולה אז יש קשר לא?

ציטוט מהמדריך:

"Mosfets are the power regulators of the motherboard. Because your power supply only gives out 12v and 5v, the cpu/ram/etc voltages have to be converted from these power supply rails, and this is done so through a series of mosfets and capacitors. The mosfets on the Epox Nforce2 boards are located on the left side of the cpu socket and can be seen in the image below. They are the row of black 3 pronged chips in a vertical row. The chip above is the "vreg" chip which could also stand a bit of cooling at high fsb and voltages. A lack of cooling on these is actually a main cause of voltage fluctuations, and if you can't achieve a high vcore (normally 1.9+) without stability problems, this is probably why. The obvious fix is to add a few heatsinks, and it is commonly suggested to put a heatsink on the "vreg" chip which is located just above the mosfets in the pictures below. On the left we see the bare mosfets, and on the right, tweakmonster "standard" ramsinks have been added.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים