פורסם 2003 במרץ 2522 שנים למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו??יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב..אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים זה לא ממש משנה אם הוא מחובר לשםהוא יתנהג בדיוק כמו שהוא מחובר לבקר ATA133 רגילאין לך מה לדאוגאולי כשתחבר הרדיסק שני זה יתחיל להתנהג כמו RAID אבל כרגע ההרדיסק עובד בATA133/100 רגיל
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר לוח asus P4S8X למי ששאל...זה לא מפריע לי אבל רציתי לדעת אם משחקים וכאלה יעבדו בלי הבקר הזה..ומה שהבנתי כרגע שלא ...תודה רבה
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים למה לעזעזל קנית לוח עם בקר רייד אם אתה אפילו לא יודע מה לעשות איתו ?! זה סתם מייקר בהרבה את הלוח.. איזה בזבוז
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים תבדוק פשוט באיזה מהירות עובד לך ההרד דיסקאם עובד לך במהירות שהכונן צריך לעבוד אז עזוב את זה בraid.איזה הרד דיסק יש לך?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר יש לי הרד דיסק maxtor 40gb 7200 rpm 133ataואיך אני בודק את המהירות שלו בדיוק?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים הraid הוא רעיון שבו ניתן כמו שאתם יודעים לבצע שיתוף של שני הרד דיסקים כך שהם מחלקים בינהם את העבודה ,אם יש בקר מותקן על הלוח זה חוסך קניה של בקר pci ,ניתן לחבר כל כמות של דיסקים לבקר בשיטת מסטר וסלייב ,ולאחר ההתקנה במחשב יזהה אותם כדיסק אחד ,מנסיון זה מאיץ מאד את פעולת המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.