פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר בירוק אין תחנת אוטובוס :-Xזה איזה חניון או משהו כזה...תחנות יש בצהוב ובתכלת...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים בירוק יש תחנות אוטובוסים, אולי בין ירוק לתכלת יש חניה גדולה, אבל אני דיי בטוח שיש שם תחנה.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר בצהוב ובאפור שבין הצהוב לירוק יש כמה תחנות... אבל בירוק עצמו, אם לא שינו שם משהו בשנתיים האחרונות- אין תחנות
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים לא ממרכז! רד בת"א ההגנהמתחנת ההגנה אתה יוצא החוצה, פונה שמאלה, הולך 5 דקות ברגל- והגעת לתחנה המרכזית של ת"אתעלה לקומה האחרונה, ותשאל במודיעין איזה קו יוצא לתל השומר. אם אני לא טועה, זה קו 65, יוצא כל 10 דקות, הדרך המהירה ביותר להגיע לשם.המודיעין ליד הרציפים, ככה שזה מאוד נוח.עשיתי את הדרך הזו פעמיים, למרכז ירפ"א.אגב ירפ"א יש טעם לנסוע לשם עם אוטו?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אם יש לך? כן.IG- אני אכן מהצפוןרק שבגלל שהמיונים לטיס, ירפ"א א'/ב', כבר למדתי את הדרךבכלליות יצא לי לשוטט בת"א והאיזור כמה פעמים מסיבות שונות.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר אני נסעתי לבקו"ם כבר סביבות ה10 פעמים (עם סיכוי גבוה ליותר...)בד"כ הייה לי זמן ויכולתי להגיע באוטובוס לתחנה המרכזית ולנסוע משם בלי סיבוכים, אבל הפעם אני צריך להיות של בשעה מאוד מוקדמת (7 בבוקר כבר להיות בבסיס) ואני מגיע לת"א ברכבת, ככה שאני מעדיף לקצר כמה שיותר את הדרך...
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר אף אחד עוד לא העביר את השירשור ל"כללי" ???אני עוד כמה שעות נפרד מהאינטרנט עד ערב יום ראשון.... למישהו יש עוד תובנות כלשהן בנוגע למיקום התחנה של קו 70 (או אוטובוסים אחרים שמגיעים מהר לתל השומר) בקרבת רכבת מרכז?(יש מפה בעמוד קודם...)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים למיטב זכרוני, קו 70 נמצא ברחוב "על פרשת דרכים", שזה מול הרכבת לכיוון הדרום.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני לא יודע אם זה יעזור לךאבל אני יודע שאתה יכול לקחת רכבת לעזריאלי ואז 55 לרימון3 דקות הליכה ואתה מגיע לבסיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.