עבור לתוכן

IPOD TOUCH - שווה את המחיר ?

Featured Replies

פורסם

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ...

1. יש משהו עדיף במחיר ?

2. מה מיוחד בו ?

3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... )

4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ?

תודה אנשים :hi:

פורסם

:nono: לאלאלאלאלאלא,

1. בקרוב (ב10 בפבואר 2008) יוצא הMeizu M8 MiniOne, מחירו בארץ לגרסת ה16GB יעלה 1836 ש"ח.

הוא יגיע עם DVB-H (סוג של טלוויזיה ניידת), מעבד המהיר בעולם (667MHZ) למחשבי כף יד, זיכרון בנפח גדול, דור 3.5 (כן זה גם טלפון) Windows CE 6.0, שזה לא כמו Windows Mobile, אלא ממש כמו מחשב ביתי, WIFI, מסך מגע, 3.4 אינץ', מצלמה מאחור 3MP ומלפנים ל3G 0.3MP, מסך עם רזולוציה גבוהה בהרבה יותר משל הIPOD: מסך עם רזולוציה של 720 x 480, בטריה חזקה יותר, GPS ועוד ועוד....

אגב כנראה שהמשווק שלו יהיה www.u-u.co.il.

2. בITouch? יש לו WIFI, מערכת הפעלה חדשה של Mac, מסך מולטי טוצ' גדול, מנגן שירים וסרטים וזהו בכללי.

3. תן תקציב...

4. כן, כמובן רק אם אתה שם אותם במכשיר

פורסם
  • מחבר

אני כולה צריך אותו בשביל לראות סרטים , בדרות , שירים ואם יש חיבור לאינטרנט בדרך מסוימת יכול להיות נחמד .. אני לא צריך מלמה וכל השטויות האלה , אם הייתי רוצה מחשב כף יד הייתי קונה מחשב כף יד ...

התקציב הוא 400 דולר , השאלה אם יש משהו של קריאטיב במחיר עדיף ? או בכלל משהו עדיף ..

פורסם

אני כולה צריך אותו בשביל לראות סרטים , בדרות , שירים ואם יש חיבור לאינטרנט בדרך מסוימת יכול להיות נחמד .. אני לא צריך מלמה וכל השטויות האלה , אם הייתי רוצה מחשב כף יד הייתי קונה מחשב כף יד ...

התקציב הוא 400 דולר , השאלה אם יש משהו של קריאטיב במחיר עדיף ? או בכלל משהו עדיף ..

בתקציב הזה אפשרלהשיג את הMeizu M8 8GB עולה גם משהו בסביבות ה400.

יש גם את הגירסאות ללא הדור שלישי (2.75) ששם ה16GB עולה 400 דולר.

לדעתי זה יהיה חבל לא לקחת את הMeizu, אבל אם אתר רוצה משהו עכשיו, אז כן, הItouch עונה על הצרכים שלך, אבל לדעתי זה יהיה סתם בזבוז כשעומד לצאת לשוק משהו כזה :-\

פורסם

עזוב meizu

עוד מעט מגיע ה: Cowon Iaudio Q5 האגדי !!!

cowon_q5_4.jpg

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

השאלה היא רק מה יהיה מחירו כאן..

פורסם
  • מחבר

מתי זה עוד מעט ? דוד שלי מגיע לארץ ב15 לדצמבר :x

פורסם

בקשר לשאלה המקורית:

אם יש לך וויפי איפה שתשתמש בו ולא מפריע לך שאי אפשר לראות אתרים בעברית, ואתה לא רוצה IPHONE אז מאד.

בקשר למה מיוחד בו - תחפש ביוטיוב זה יהיה הכי קל.

ועכשיו בקשר למה שאור כהן אמר - נו שוין. במה הוא שונה מהTYNTN 2? ואיך הם הצליחו לייצר אותו בפחות מחצי מחיר? קשה לי להאמין שזה ידגדג את הIPHONE בקשר לנוחות משתמש.

אז מה בכל זאת אתה יכול לקנות?

אם לא חשובה לך התמיכה בעברית אז יש את הZUNE 80. דור חדש ומוצלח שתיקנו פחות או יותר את כל הבעיות של הראשון שרלוונטיות לארץ - חוץ מהעברית.

יש את הIPHONE - אבל אז צריך לפרוץ אותו. שזה לא אמור להיות כזאת בעיה.

יהייתי מסתכל גם על COWON A2.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שעובדים על העברית , בקשר לתרגומים לסרטים\סדרות .. אני אצטרך כל פעם להדביק את זה על הפרק\ סרט המסוים ? או שיש שיטה נורמלית לזה?

פורסם

הנגן היחיד שאני מכיר שיש בו תמיכה בכתוביות בעברית זה הA2 (למרות שאולי לARCHOS יש). גם שם זה לא הכי נוח בעולם - מבחינת גודל הפונט (וגודל המכשיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים