עבור לתוכן

האם זמן תגובה של 16 מילי שניה טוב מספיק למשחקים?

Featured Replies

פורסם

אני שואל בנוגע לדל 2007.

אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה.

ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה?

יש לי GTS 8800

תודה

פורסם

כן המסך הזה יהיה טוב לגיימינג ולא צריכים שום מתאם

פורסם

פיקסל שרוף - רוב הסיכויים שיהיה על ההתחלה או לא יהיה בכלל. זה גם לא שיחליפו לך על כל פיקסל שרוף (על ההתחלה אולי יחליפו), אבל בעיקרון האחריות הרשמית היא ל-6 פיקסלים שרופים ומעלה.

פורסם

רוב החנויות מחליפות במעמד הקניה על פיקסל 1.

תגיד איפה הציעו לך בירושלים ב2000 שקל?

פורסם

אני אנחש שבNEXTOP.זהו אינו יבואן רשמי כלומר הוא בעצמו נותן את האחריות (במעבדה שלו).לדעתי גוף אמין.גם אני שוקל לקנות שם.

פורסם

ואתה הולך לחסוך 200 שקל על מסך כ"כ יקר ע"י העברת האחריות למעבדה פרטית ולא ליבואן הרשמי? :screwy:

פורסם
  • מחבר

כן, כשדיברתי על ירושלים התכוונתי לנקסטופ.

למה נראה לכם שהם נותני האחריות? זה לא נשמע לי הגיוני.

וגם אם כן, זה כזה נורא?

החיסרון היחידי, הוא העניין של פיקסלים שרופים.

יהיה לי יותר קל לנסוע לגיבור מחשבים בנתניה (2145 ש"ח) מאשר לירושלים.

אבל אולי אפשר לבקש מנקסטופ לבדוק שאין פיקסלים שרופים לפני שהם מביאים לי את המסך?

פורסם

עקרונית אתה יכול לבקש השאלה אם הם באמת יעשו את זה או אם הם יעשו זאת בצורה יסודית לזה אף אחד לא יכול לתת לך תשובה..

אם הם באמת חנות אמינה ואיכותית הם יעשו זאת בישבילך

פורסם

כן, כשדיברתי על ירושלים התכוונתי לנקסטופ.

למה נראה לכם שהם נותני האחריות? זה לא נשמע לי הגיוני.

וגם אם כן, זה כזה נורא?

החיסרון היחידי, הוא העניין של פיקסלים שרופים.

יהיה לי יותר קל לנסוע לגיבור מחשבים בנתניה (2145 ש"ח) מאשר לירושלים.

אבל אולי אפשר לבקש מנקסטופ לבדוק שאין פיקסלים שרופים לפני שהם מביאים לי את המסך?

קראת את הביקורות של גיבור? היתי מתרחק משם כמו מלהסכים להיחשף לקרינה רדיואקטיבית אחרי שקראתי את מה שאמרו שם האנשים..

ומ"ז לגבי האחריות אם זה רע? אם זה בנאדם פרטי וקטן שנותן לך אחריות במעבדה שלו ולא של היבואן הרשמי יש ל זה רק חסרונות.

יש לו את כל הסיבות בעולם לתת לך שירות לא טוב או להתחמק ממתן שירות באופן כללי כי הדבר יוצא מהכיס הפרטי שלו..

היבואן לעומת זאת בעל אמצעיים כלכליים גדולים בהרבה ויש לו מספיק כסת"ח ורזרבות

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמת"א זה כבר אותו דבר לירושלים ולקיסריה

האמת היא שאני ממש שמח לשמוע שגיבור הם גרועים, כי קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה מא מחשבים במקום מגיבור ומאז אני ממורמר על ההחלטה הזאת (אפשר לכתוב גם מגילות של תלונות על א מחשבים). ששקונים בזול משלמים ביותר..

פורסם

אתה צודק, זול בדרך כלל עולה ביוקר ...

פנדה מוכרים (למיטב ידיעתי) עם אחריות של CMS שנחשב יבואן רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים