עבור לתוכן

השתקת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד..

הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר.

חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד?

תודה לכול העוזרים.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523

פורסם

אכן קירור מעולה :xyxthumbs:

אין לי ניסיון איתו אבל מכל ההמלצות בפורום כולם אומרים שכדאי לקחת אותו!

הוא באמת שקט, הרבה יותר שקט משל אינטל שבאות עם המעבד.

בקשר להתקנה אין לי מושג. אתה יכול לבקש מהחנות שיתקינו לך בעוד לדעתי 30-40 שקלים.

וגם בקשר למשחה אני לא יודע, אבל לדעתי צריך לקנות משחה.

כדאי לך מאוד מאוד לקנות את הקירור הזה :xyxthumbs:

אריאל

פורסם

שמע לא יודע הרבה אומרים שהוא שקט ומקרר... עכשיו יש לי אותו הוא כן מקרר אבל הוא לא עד כדי כך שקט אני אפילו חוששב להחליף אותו לאחד יותר שקט. ואל תגידו בטח יש לו אבק אומשהו אז לא ניקיתי אותו עם אוויר דחוס ושימנתי אותו(במקום של השימון לא סתם זרקתי שמן) והוא לא עד כדי כך שקט.. עם אתה קרוב למחשב הייתי ממליך ללכת על משהו טיפה יותר שקט

פורסם
  • מחבר

האמת המחשב דיי רחוק ממני בחדר, השאלה היא האם אתה מרגיש הבדל משמעותי בינו לבין הקירור שהגיע עם המעבד,

איך התקנת אותו? עם מישחה או שהיא באה עם הקירור?

פורסם

קניתי אותו עם המחשב אז לא אני הרכבתי אותו

פורסם

ה FREZZER באמת קירור איכותי ושקט יחסית.....והכי חשוב זול מאוד .

כאשר אתה משמן כל מאוורר אז אתה צריך גם לנקות אותו יותר פעמים כי הוא צובר הרבה יותר אבק כתוצאה מהשימון ..וזה גורם לרעש גם כן (לשריקה כזו ).

זה לא תמיד הכי טוב .

פורסם

התקנתי את הפריזר 7 לפני שעה ואני מוכרח לציין שהוא שקט מאד.

אבל רק אם מכוונים אותו למהירות נמוכה. (בסביבות 900-1500RPM)

במהירות המלאה שלו (2700RPM) הוא רועש מאד.

פורסם

לא הייתי בוחר במילה 'מאוד' אבל יש המיה ניתנת לאבחנה כשהוא על מקסימום, ללא ספק. בגלל זה נותנים ללוח האם לקבוע את המהירות שלו וזהו, אתה לא תשמע כלום. יחס העלות/תועלת של הפריזר הוא לדעתי הכי טוב בנמצא.

פורסם

אם המארז שלך מאוורר כמו שצריך פשוט תחליף לקירור פסיבי.

פורסם

לפותח הת'רד יצא לי להרכיב את הפריזר ולשאלתך הוא אכן מגיע עם משחה תרמית עליו וההרכבה נורא קלה כמו של המאורר המקורי של אינטל ויש לך גם בתוך הקופסה של הפריזר דף קטן עם הוראות התקנה באנגלית כמובן. לפני שאתה מרכיב אותו אל תשכח להוציא את המעבד ולנקות אותו טוב עם נייר טואלט. בקשר לשקט אני לא ממש יודע להגיד לך אם הוא שקט כי מתי ששמעתי אותו היו בחדר לידו עוד 5 מחשבים דולקים ורועשים אבל בכל אופן כמו שxVertigo אמר זה באמת תלוי במהירות שהוא מסתובב ככה שמתי שאתה הולך לישון תגדיר בביוס שהוא יסתובב הכי לאט שאפשר. בכל אופן יכול להיות שהרעש של המחשב שלך מגיע ממאוררים אחרים ככה שהייתי בודק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים