פורסם 2003 במרץ 2422 שנים התקנתי דיסק עם קובצי וורד וקיבלתי הודעה של "למשתמש אין זכויות גישה"אני מניח שזה בגלל ההרשאות של NTFSאיך אפשר לקבל גישה לקובץ ?מערכת XP
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אם התקנת את הקבצים מדיסק אין סיכוי שזה קשור למערכת הקבצים כי בדיסק אין אפשרות לשמור את הגדרות האבטחה כמו במערכת קבצים NTFS. מה שיכול להיוץ וזה גם סיכוי נמוך זה שהקבצים נוצרו ע"י יוזר אחר במחשב והוגדרו על ידו להיות נגישים רק עך ידו ולא ע"י משתמש אחר.אבל סביר להניח שבמקרה שלך מדובר בקבצים מוגנים ע"י סיסמה או משהו בסגנון (אני מדבר על הגנת קבצים שקשורה לוורד) לכן כדי שנהיה יותר חכמים תרשום במדויק את הודעת השגיאה שאתה מקבל או שתדביק פה תמונת מסך שלה.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר התקנתי דיסק קשיח שלם למערכתהקבצים לא ניתנים אפילו להעתקה ומסומנים בצבע אחרהודעת השגיאה "למשתמש אין זכויות גישה" ניתנה ע"י WORD אני מניח שזה קשור למערכת ניהול הקבצים של NTFS ו- XP
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אם הקבצים מסומנים בצבע אחר זאת אומרת שהם ENCRYPTED ורק הUSER שיצר אותם יכול לפתוח אותםמה שאתה עושה זה נכנס למערכת דרך אותו USER נכנס ל PROPERTIES של אותה ספרייהבצד ימין למטה יש לך ADVANCED תכנס לשם ותוריד את הV הכי תחתון (Encrypt contents to secure data)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים תצטרך לבדוק אחד אחד למי מהUSERS יש גישה לקבצים (אני בטוח שאין לך יותר מחמישה)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים חבל שאתה לא מציין באיזה צבע הם צבועים כי זה משנה לדעת אם רק הגישה חסומה אליהם או גם הם מוצפנים.אבל בכל אופן זה לא משנה..אם אתה האדמיניסטרטור במערכת אתה יכול לבחור את הקבצים שאתה רוצה לגשת אליהם ולקחת בעלות עליהם ואז תוכל לשנות את הרשאות הקבצים לכל מי שתרצה במערכת.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר נדמה לי שבשחורבסוף התעצבנתי עליו והעברתי אותו חינוך מחדש בעזרת פירמוטעכשיו הוא משמש כמחסן לסרטים
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אני לא מבין למה אתה מתיאש כל כך מהר ?אתה מבקש עזרה מסבירים לך איך להתגבר על הבעיה ואתה פשוט מוותר על זה ?נשמע קצת מצחיק ;D
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר לא נורא שילכו זה לא היה כל כך חשובפשוט הופתעתי לגלות שאין לי גישה אליהםעוד לא אמרת מה מסמן הצבע השחורלכחולים יכולתי להכנס
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים עוד לא אמרת מה מסמן הצבע השחורלכחולים יכולתי להכנסלא ידעתי שזה מעניין אותך מה זה אומר הצבעים כי ויתרת על הפתרון הפשוט לבעיה.אבל בכל זאת אני יסביר.כחול=קובץ דחוס.ירוק=קובץ מוצפן.שחור=קובץ חסום ע"י הרשאה.האחרון הוא המקרה שלך ואסביר אותו.במערכת קבצים NTFS ניתן להגדיר לכל תקיה או קובץ מי יוכל לגשת אליה. הרשאה נעשית ע"י נתינת גישה למשתמש מסויים או לקבוצת משתמשים, או לחילופין ע"י חסימת גישה למשתמש מסוייים או לקבוצת משתמשים.במקרה שלך אני משער שהקבצים היון חסומים מכיוון שלקחת אותם מתקיית my documents של אחד היוזרים במחשב. התקיה הזו בד"כ מוגדרת לשימוש רק ע"י אותו משתמש ולא ע"י אף אחד אחר לכן לא היה לך גישה לתוכן שלה.אבל, אם אתה האדמינסטרטור במחשב אתה יכול לשנות את ההרשאות לכל דבר כפי רצונך. כל מה שאתה צריך לעשות זה להכנס למאפיני הקובץ/ים או התקיה/ות ואז לבחור בלשונית security שם תוכל לשנות הרשאות.במקרה של חסימה של הרשאה לקבוצת האדמניסטרטורים תוכל לקחת בעלות על הקבצים ואז לשנות את ההגדרות למרות שאתה לא מורשה בכך.זה היה הסבר על קצה המזלג.. אם תרצה להבין יותר ולהתעמק בזה תחפש קצת מידע על זה ברשת ותעשה נסיונות עד שתבין איך זה עובד.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר תודה על ההסבר הממצהכאמור הקבצים לא היו חשובים ולכן הועלמו מהדיסק.בזמנו היתה לנו שיחה בנוגע הדרך הטובה ביותר לתקן את חלונות XPהואיל ובימים האחרונים שידרגתי במו ידי את המערכות שלי (אתה מוזמן להציץ במפרט)..צברתי נסיון רב בהתקנות מחדש של XP על מחשבים שונים וגם כתיקון להתקנה קיימת שכן מתברר שבמקרה של שינוי הציפסט מאינטל לסיס, XP לא עולה בכלל.ובכן מתברר שהדרך היעילה ביותר היא באמצעות CD ההתקנה של XP מבצעים בוט עם הCD ומקבלים מגוון רב של אפשרויות החל מ-FDISK ז"ל דרך פורמט, התקנה לדירקטורי שונה, דיסק שונה ועד לתיקון המערכת.מתברר שכבר לא יעיל לשמור קובץ התקנה ע"ג הדיסק אלא לבצע הכל דרך ה-CD
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים בזמנו היתה לנו שיחה בנוגע הדרך הטובה ביותר לתקן את חלונות XPהואיל ובימים האחרונים שידרגתי במו ידי את המערכות שלי (אתה מוזמן להציץ במפרט)..צברתי נסיון רב בהתקנות מחדש של XP על מחשבים שונים וגם כתיקון להתקנה קיימת שכן מתברר שבמקרה של שינוי הציפסט מאינטל לסיס, XP לא עולה בכלל.ובכן מתברר שהדרך היעילה ביותר היא באמצעות CD ההתקנה של XP מבצעים בוט עם הCD ומקבלים מגוון רב של אפשרויות החל מ-FDISK ז"ל דרך פורמט, התקנה לדירקטורי שונה, דיסק שונה ועד לתיקון המערכת.מתברר שכבר לא יעיל לשמור קובץ התקנה ע"ג הדיסק אלא לבצע הכל דרך ה-CD אני משום מה לא זוכר על מה אתה מדבר.. :s05: anyway.. כתבת על הבוט בדיסק של XP וציינת אפשרויות שיש בו ואמרת שזה יותר יעיל מלשמור קובץ התקנה על הדיסק..אתה מוכן להסביר למה אתה מתכוון ?
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר זה היה קשור ל-מחיצות, בעד או נגד?anyway.. בעידן 98 ואחיותיה היה כדאי לשמור את תכולת דיסק ההתקנה (loc או ena) על הדיסק הקשיח ולהתקין משםכיום נראה לי שהאפשרות הכי טובה זה לשמור על סידי ההתקנה של XP
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים anyway.. בעידן 98 ואחיותיה היה כדאי לשמור את תכולת דיסק ההתקנה (loc או ena) על הדיסק הקשיח ולהתקין משםכיום נראה לי שהאפשרות הכי טובה זה לשמור על סידי ההתקנה של XPאכן אני מסכים איתך שדיסק האתחול של XP מספיק צרכים רבים ואין צורך להשאיר עותק של ההתקנה בדיסק הקשיח.האמת שאני לא חושב שאמרתי אי פעם אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.