פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר **************************************************************************** אחרי חשיבה מרובה של לשם מה לעזעזל אני אשתתמש בזה PVR לא יצא מזה כי אני לא צריך רק בשביל כרטיס הטלויזיה ? לעע עדיף אדחוף למחשב שלי אני אוותר על ה HTPC/PVR ולא אדחוף לתוכו כרטיס TV המחשב ישמש כמחשב משני כזה שיפעל תמיד .. ולא יחובר למסך אלא אשתלט עליו עם Remote Desktop הרשת סתם ינגן לי מוזיקה :-\ אך אני עדיין אמשיך לעבוד עליו .. רק שאוותר על כמה דברים .. ואוסיף כמה דברים **************************************************************************** המידות של ה"מארז" :
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר מגניב!!! לא הבנתי מה עשית עם המתאם אינפרא.. הוא ידליק את המחשב? המקלט IR שולט במחשב .. לא מדליק אותו .. מסובך .. איזה ציור הגיוני... וזה אחרי תואר שני עם AUTOCAD
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מחבר עדכון !! אז עבדתי על החלק של האיוורור בזמן האחרון ..חתכתי גרילים ישר להמתכת במקום סתם עיגול ולשים עליו גריל אך לפני זה עבדתי קצת על הכפתורים בפאנל הקדמי פירקתי את הדברצ'יק הזה: בשביל להבין איך הוא עובד ומה מתחבר לאן ועשיתי לעצמי תרשים קטן ציירתי את הגרילים בעיפרון ועברתי עליהם עם לורד - כמובן פה הפגנתי טיפשות שאין כמותה כי ציירתי את הגרילים בצד הפנימי .. וככה אם מסתכלים מבחוץ הגרילים הפוכים .. ועוד כשמבחוץ הרבה יותר קל לחתוך ... אבל לא נורא .. יצא טוב וגם עשיתי כמה שריטות רציניות בחלק הפנימי שאם הם היו בחלק החיצוני הייתי קובר את עצמי מחקתי את העיפרון שלא יבלבל והתחלתי לחתוך .. כל החיתוך נעשה עם דרמל ו2 דיסקיות חיתוך רגילות צריך עיבוד דחוף !!! פה התחלתי לעבד קצת את הגריל השמאלי ופה אחרי הרבה עיבוד של שניהם .. אבל זה עוד לא הסוף אפשר לראות שמשהו קרהלאיזור של האותיות שכתוב בהם SONY בעצם אני הולך להוריד משם את הצבע ולמלא בבונדו כדי "להעלים את הכיתוב" זהו ביינתיים .. המשך יבוא תגובות ;D
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אחלה פרוייקט בשביל משהו ללא תקציב. בהחלט רואים שיש לך ידע באלקטרוניקה (הלוואי עליי )
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר ממש יפה! למה אתה מתכוון לחבר את הגלגל? זה לא ממש גלגל .. הוא עושה חצי סיבוב קדימה וחצי אחורה .. כל מה שקשור לגלגל ישלוט בוינאמפ עדכון .. היום מיליתי חורים שאני לא צריך וכיסיתי עם פריימר את הפאנל הקדמי וצבעתי את הכפתורים הפאנל מוכן לצביעה חיברתי אליו מן רגליות שייהיה קל יותר לצבוע כפתורים אחרי פריימר הפאנל אחרי 3 שכבות פריימר סתם צבעתי את הכפתורים בצבע כרום ממש מאגניב אבל מניסין אחרי שנוגעים בו הוא כבר לא מאגניב .. הכרומיות שלו יורדת ממש מהר אז כיסיתי גם בשכבה שקופה .. אך גם זה הרס את הכרומיות שבדבר .. אבל סה"כ יצא ממש נחמד אפור כסוף כזה פגמים טקסטורה סתם מטרתי למחר .. : להתעורר מוקדם לשייף את המכסה העיקרי לצבוע אותו פריימר + צבע עיקרי + שכבה שקופה לצבוע את הפאנל צבע עיקרי +שכבה שקופה (גם אצבע את הטריס של הקלטת... ) לסיים עם האלקטרוניקה .. ובקיצור .. לסיים את הפרויקט .. למה ? כי מחר בערב אני נוסע .. חוזר מחרותיים אחרי הצהריים וביום שני אני מתגייס תגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.