פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים שלום לכולם HWZONEיש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ1G RAMובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט..וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלותובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלוםניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר.צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזהוזה לא בעיה במשחקים.!האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר חח אני אפילו לא יודע איך לעשות.שלחתי לSKYPC אימייל עם הבעיה והם אמרו לי שצריך לבוא למעבדה שלהם לבדיקההבעיה שזה קורה בחלק מהמשחקים אחרי כמה דקות של משחק
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים חח אני אפילו לא יודע איך לעשות.שלחתי לSKYPC אימייל עם הבעיה והם אמרו לי שצריך לבוא למעבדה שלהם לבדיקההבעיה שזה קורה בחלק מהמשחקים אחרי כמה דקות של משחקלפי דעתי זאת בעיה פיזית בכרטיס - שיבדקו, בטח יביאו לך חדש.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים תלך ותחליף! כרטיס חדש עם ארטיפקטים כנראה פגום. תאמר להם שיתנו כמה דקות לכרטיס להתחמם ואז לעשות את הבדיקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.